K kapandicanisi Hectopat Katılım 28 Kasım 2021 Mesajlar 51 Çözümler 1 29 Haziran 2023 #1 Anakart MSI MEG Z490 Unify (MS-7C71) İşlemci OctalCore Intel Core i7-10700K, 4900 MHz Merhaba, RAM'lerimin slotlarını değiştirdiğimden beri RAM'lerin ışığı sadece Rainbow olarak yanıyor. Uygulamadan da değişmiyor. Nasıl düzeltebilirim? Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Haziran 2023
Merhaba, RAM'lerimin slotlarını değiştirdiğimden beri RAM'lerin ışığı sadece Rainbow olarak yanıyor. Uygulamadan da değişmiyor. Nasıl düzeltebilirim? Teşekkürler.
Çözüm K K kapandicanisi 29 Haziran 2023 LlGHTOFGOD dedi: Bazılarında BIOS üzerinden değişiklik yapılıyor, BIOS ayarlarına bir göz atın. Eğer uygulama üzerinden de değişmiyorsa değişmiyordur. Genişletmek için tıkla... Hocam çözdüm. MSI RGB ile Sync olmuş. MSI'ın uygulamadan değiştirebiliyorum.
LlGHTOFGOD dedi: Bazılarında BIOS üzerinden değişiklik yapılıyor, BIOS ayarlarına bir göz atın. Eğer uygulama üzerinden de değişmiyorsa değişmiyordur. Genişletmek için tıkla... Hocam çözdüm. MSI RGB ile Sync olmuş. MSI'ın uygulamadan değiştirebiliyorum.
LlGHTOFGOD Centipat Katılım 25 Haziran 2023 Mesajlar 146 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2023 #2 Bazılarında BIOS üzerinden değişiklik yapılıyor, BIOS ayarlarına bir göz atın. Eğer uygulama üzerinden de değişmiyorsa değişmiyordur. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Haziran 2023 Artı 0 Eksi
Bazılarında BIOS üzerinden değişiklik yapılıyor, BIOS ayarlarına bir göz atın. Eğer uygulama üzerinden de değişmiyorsa değişmiyordur.
KS KS K kapandicanisi Hectopat Katılım 28 Kasım 2021 Mesajlar 51 Çözümler 1 29 Haziran 2023 #3 LlGHTOFGOD dedi: Bazılarında BIOS üzerinden değişiklik yapılıyor, BIOS ayarlarına bir göz atın. Eğer uygulama üzerinden de değişmiyorsa değişmiyordur. Genişletmek için tıkla... Hocam çözdüm. MSI RGB ile Sync olmuş. MSI'ın uygulamadan değiştirebiliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Haziran 2023 Artı 0 Eksi Çözüm
LlGHTOFGOD dedi: Bazılarında BIOS üzerinden değişiklik yapılıyor, BIOS ayarlarına bir göz atın. Eğer uygulama üzerinden de değişmiyorsa değişmiyordur. Genişletmek için tıkla... Hocam çözdüm. MSI RGB ile Sync olmuş. MSI'ın uygulamadan değiştirebiliyorum.