karaBaş123 Picopat Katılım 19 Ocak 2025 Mesajlar 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2025 #1 Arkadaşlar ben bu ram'ı alacağım da nasıl? Hem Vatan'dan alırsam 2 yıl garantisi var ve kaliteli diyorlar almayı düşünüyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Nisan 2025
Arkadaşlar ben bu ram'ı alacağım da nasıl? Hem Vatan'dan alırsam 2 yıl garantisi var ve kaliteli diyorlar almayı düşünüyorum.
fullmetal Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ağustos 2016 Mesajlar 2.508 Makaleler 1 Çözümler 7 2 Nisan 2025 #2 GSkill iyi bir bellek üreticisi. Yıllardır kullanıyorum, sorun yaşamadım. Belki gözünüzden kaçmıştır diye yazıyorum: dizüstü için olduğunu görmüşsünüzdür. Artı 0 Eksi
GSkill iyi bir bellek üreticisi. Yıllardır kullanıyorum, sorun yaşamadım. Belki gözünüzden kaçmıştır diye yazıyorum: dizüstü için olduğunu görmüşsünüzdür.
KS KS karaBaş123 Picopat Katılım 19 Ocak 2025 Mesajlar 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2025 #3 fullmetal dedi: G.Skill iyi bir bellek üreticisi. Yıllardır kullanıyorum, sorun yaşamadım. Belki gözünüzden kaçmıştır diye yazıyorum: Dizüstü için olduğunu görmüşsünüzdür. Genişletmek için tıkla... Evet biliyorum laptopuma takacağım sağ olun. Artı 0 Eksi
fullmetal dedi: G.Skill iyi bir bellek üreticisi. Yıllardır kullanıyorum, sorun yaşamadım. Belki gözünüzden kaçmıştır diye yazıyorum: Dizüstü için olduğunu görmüşsünüzdür. Genişletmek için tıkla... Evet biliyorum laptopuma takacağım sağ olun.