CanerX Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ağustos 2014 Mesajlar 1.367 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer Şanlıurfa 19 Kasım 2019 #11 Jose'ph dedi: Aldıgınız yerin linkini verebilir misiniz bende siparişi vereyim. Genişletmek için tıkla... Tabii, link.
Jose'ph dedi: Aldıgınız yerin linkini verebilir misiniz bende siparişi vereyim. Genişletmek için tıkla... Tabii, link.
supersonik Hectopat Katılım 6 Kasım 2016 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2019 #12 Bende aynı sorunu yaşıyorum ve cl16 lı ram almak zorunda kalıcam.Bunu almayı planlıyorum dual olur mu bu ram ile ? GSKILL 8GB (1x8GB) RipjawsV DDR4 Single Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, 8GB (1x8GB) RipjawsV DDR4 Single Ram en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da GSKILL 8GB (1x8GB) RipjawsV DDR4 Single Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, 8GB (1x8GB) RipjawsV DDR4 Single Ram en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com
Bende aynı sorunu yaşıyorum ve cl16 lı ram almak zorunda kalıcam.Bunu almayı planlıyorum dual olur mu bu ram ile ? GSKILL 8GB (1x8GB) RipjawsV DDR4 Single Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, 8GB (1x8GB) RipjawsV DDR4 Single Ram en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da GSKILL 8GB (1x8GB) RipjawsV DDR4 Single Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, 8GB (1x8GB) RipjawsV DDR4 Single Ram en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com
CanerX Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ağustos 2014 Mesajlar 1.367 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer Şanlıurfa 21 Kasım 2019 #13 Dual çalışıyor. Mavi ekran yerseniz MHZ düşüreceksiniz. Gelişmeleri bildirin.
supersonik Hectopat Katılım 6 Kasım 2016 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2019 #14 CanerX dedi: Dual çalışıyor. Mavi ekran yerseniz MHZ düşüreceksiniz. Gelişmeleri bildirin. Genişletmek için tıkla... Sizin aldığınız ram F4-3000C16S buydu benimki farklı galiba bir sıkıntısı olmaz dimi? CanerX dedi: Dual çalışıyor. Mavi ekran yerseniz MHZ düşüreceksiniz. Gelişmeleri bildirin. Genişletmek için tıkla... Bir de bios güncelledikten sonra mhz yi kaça çektiniz? Son düzenleme: 21 Kasım 2019
CanerX dedi: Dual çalışıyor. Mavi ekran yerseniz MHZ düşüreceksiniz. Gelişmeleri bildirin. Genişletmek için tıkla... Sizin aldığınız ram F4-3000C16S buydu benimki farklı galiba bir sıkıntısı olmaz dimi? CanerX dedi: Dual çalışıyor. Mavi ekran yerseniz MHZ düşüreceksiniz. Gelişmeleri bildirin. Genişletmek için tıkla... Bir de bios güncelledikten sonra mhz yi kaça çektiniz?
CanerX Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ağustos 2014 Mesajlar 1.367 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer Şanlıurfa 21 Kasım 2019 #15 Hayır ürün kodları aynı. Mesajınızdaki yazım hatalarını giderin yoksa uyarı alacaksınız. Cümleye büyük harf ile başlayın. Kısaltmaları büyük harflerlerle yazın. Noktalama işareti öncesi boşluk bırakmayın
Hayır ürün kodları aynı. Mesajınızdaki yazım hatalarını giderin yoksa uyarı alacaksınız. Cümleye büyük harf ile başlayın. Kısaltmaları büyük harflerlerle yazın. Noktalama işareti öncesi boşluk bırakmayın
supersonik Hectopat Katılım 6 Kasım 2016 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2019 #16 CanerX dedi: Hayır ürün kodları aynı. Mesajınızdaki yazım hatalarını giderin yoksa uyarı alacaksınız. Cümleye büyük harf ile başlayın. Kısaltmaları büyük harflerlerle yazın. Noktalama işareti öncesi boşluk bırakmayın Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.Bios güncellemesini de ilk defa yapıcam bakalım becerebilecek miyim?
CanerX dedi: Hayır ürün kodları aynı. Mesajınızdaki yazım hatalarını giderin yoksa uyarı alacaksınız. Cümleye büyük harf ile başlayın. Kısaltmaları büyük harflerlerle yazın. Noktalama işareti öncesi boşluk bırakmayın Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.Bios güncellemesini de ilk defa yapıcam bakalım becerebilecek miyim?
Jose'ph Kilopat Katılım 17 Aralık 2018 Mesajlar 292 22 Kasım 2019 #17 supersonik dedi: Teşekkürler.Bios güncellemesini de ilk defa yapıcam bakalım becerebilecek miyim? Genişletmek için tıkla... Sonucu paylaşır mısınız?
supersonik dedi: Teşekkürler.Bios güncellemesini de ilk defa yapıcam bakalım becerebilecek miyim? Genişletmek için tıkla... Sonucu paylaşır mısınız?
supersonik Hectopat Katılım 6 Kasım 2016 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2019 #18 Jose'ph dedi: Sonucu paylaşır mısınız? Genişletmek için tıkla... Biosu güncelledim kolay iş o ama rami bugün sipariş edicem.
Jose'ph dedi: Sonucu paylaşır mısınız? Genişletmek için tıkla... Biosu güncelledim kolay iş o ama rami bugün sipariş edicem.
CanerX Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ağustos 2014 Mesajlar 1.367 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer Şanlıurfa 22 Kasım 2019 #19 2933 MHZ çalışıyor. Memtest ile sorun tespit edilmedi, mavi ekran almadım. 3000’e çıktığı an mavi ekran alıyorsunuz ve Memtest’de hatalar görünüyo.
2933 MHZ çalışıyor. Memtest ile sorun tespit edilmedi, mavi ekran almadım. 3000’e çıktığı an mavi ekran alıyorsunuz ve Memtest’de hatalar görünüyo.
supersonik Hectopat Katılım 6 Kasım 2016 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2019 #20 CanerX dedi: 2933 MHZ çalışıyor. Memtest ile sorun tespit edilmedi, mavi ekran almadım. 3000’e çıktığı an mavi ekran alıyorsunuz ve Memtest’de hatalar görünüyo. Genişletmek için tıkla... Rami bugün sipariş verdim gelince bu mhz nasıl düşürücem onun hakkında size tekrar yazsam olur mu ?
CanerX dedi: 2933 MHZ çalışıyor. Memtest ile sorun tespit edilmedi, mavi ekran almadım. 3000’e çıktığı an mavi ekran alıyorsunuz ve Memtest’de hatalar görünüyo. Genişletmek için tıkla... Rami bugün sipariş verdim gelince bu mhz nasıl düşürücem onun hakkında size tekrar yazsam olur mu ?