G.Skill Ripjaws 8 GB 3600 MHz RAM alınır mı?

Attığını da göremedim destek listesinde, yani çalışmayacağı anlamına gelmez ama anakartın desteklediği bir RAM alsa daha iyi olur bence.

Attığını da göremedim destek listesinde, yani çalışmayacağı anlamına gelmez ama anakartın desteklediği bir RAM alsa daha iyi olur bence.
Ya dostum aynı anakartta aynı rami kullanıyorum. Şuana kadar hiçbir sıkıntısını görmedim. Sen hala destek listesi diyorsun. Anlayın artık bu destek listelerinin hiç bir geçerliliği yok.

Görünmesine gerek yok.

Neden gerek yok düşük bir olasılıkta olsa uzun vadede RAM'ler uyumsuzluktan mavi ekran verebiliyor, bizzar kendim yaşadım 1, 5 senedir kulllandığım RAM'ler uzun vadede uyumsuz RAM hatası verdi istersen DMP sonuçlarını atabilirim. Yani sonra halen kullanmaya devam ettim ama boşuna oraya destek listesi yazmıyorlar yani sorunsuz çalışma garantisi veriyor adamlar.

Hocam öyle sorunlar genellikle eski sistemlerde oluyorlardı şimdi öyle sorunlar kolay kolay çıkmıyor.

@chon Dostum Gskill RipjawsV 3600Mhz rami sıkıntısız sisteminde kullanabilirsin. Ayrıca BIOS'tan bir ayar çekip 3200Mhz CL16 değerinde de kullanabilirsin. Ama yüksek frekans Ram istiyorsan cidden alınabilecek en iyi F/P ram. Eğer yüksek frekansa çok meraklı değilsen bu arkadaşın dediği ramide alabilirsin cidden fiyatı uygunmuş. Hem de ışıklı mışıklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…