TechnUmut Megapat Katılım 18 Haziran 2017 Mesajlar 213 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2021 #1 RAM expert uygulamasına göre G.Skill Ripjaws DDR4 8 GB F4-3000C15-8GVRB RAM'e sahibim. Aynı modelden bir tane daha almak istiyorum fakat internette aynı modelin satışının olmadığını öğrendim. GSKILL 8GB (1x8GB) RipjawsV Kırmızı DDR4 3000MHz CL16 1.35V Single Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da modeli internette arattığımda satışı olan RAM olarak bunu görüyorum. Benim sorum şudur ki ben bu linkte attığım RAM'i satın alsam uyumsuzluk olur mu?
RAM expert uygulamasına göre G.Skill Ripjaws DDR4 8 GB F4-3000C15-8GVRB RAM'e sahibim. Aynı modelden bir tane daha almak istiyorum fakat internette aynı modelin satışının olmadığını öğrendim. GSKILL 8GB (1x8GB) RipjawsV Kırmızı DDR4 3000MHz CL16 1.35V Single Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da modeli internette arattığımda satışı olan RAM olarak bunu görüyorum. Benim sorum şudur ki ben bu linkte attığım RAM'i satın alsam uyumsuzluk olur mu?
emircanunlts Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Tecrübeli Moderatör Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 12.332 Makaleler 3 Çözümler 58 6 Kasım 2021 #2 CL değerleri dışında farklı olan bir şey yok sanırım. CL değerleri de eşitlenir, sorun olmaz diye düşünüyorum.
CL değerleri dışında farklı olan bir şey yok sanırım. CL değerleri de eşitlenir, sorun olmaz diye düşünüyorum.
TechnUmut Megapat Katılım 18 Haziran 2017 Mesajlar 213 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2021 #3 emircanunlts dedi: CL değerleri dışında farklı olan bir şey yok sanırım. CL değerleri de eşitlenir, sorun olmaz diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... CL değeri önemi yoksa dediğim RAM'i alıyorum o zaman . Umarım sorun yaşamam.
emircanunlts dedi: CL değerleri dışında farklı olan bir şey yok sanırım. CL değerleri de eşitlenir, sorun olmaz diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... CL değeri önemi yoksa dediğim RAM'i alıyorum o zaman . Umarım sorun yaşamam.
csm44 Hectopat Katılım 27 Haziran 2018 Mesajlar 17 8 Ocak 2022 #4 TechnUmut dedi: CL değeri önemi yoksa dediğim RAM'i alıyorum o zaman . Umarım sorun yaşamam. Genişletmek için tıkla... Sorun yaşadınız mı?
TechnUmut dedi: CL değeri önemi yoksa dediğim RAM'i alıyorum o zaman . Umarım sorun yaşamam. Genişletmek için tıkla... Sorun yaşadınız mı?