G.Skill Ripjaws V DDR4-3600MHz CL18 32 GB 2x16 GB fiyatıyla iyi bir ürün mü?

Untex

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
CL 16 ile 18 arasında çok az FPS değeri oynuyor diye biliyorum. Aradaki fiyat farkı çoksa değmez.

Arada çok FPS farkı yok ancak 32 GB RAM fazla bir miktar 2x8 3600MHz CL 18 RAM'lere yönelin o halde.
Paranız boşa akmasın.

Sağlam ram öneririm. Ben de sipariş verdim 8x2 olarak. Size tavsiyem ana kartınızda 4 ram slotu varsa 8x4 olarak almanız olur. Daha verim alırsınız.

Kişinin anakart ve işlemci modelini, yani dual channel mi quad channel mi çalışacak bilmeden bu yorum yapılamaz.

Almayı düşünüyorum. Acaba C16 ile C18 arasında çok fark var mı? Fiyat farkı bayağı var.
XMP ile 3600 Mhz’de uyumluluk sorunu çıkarabiliyor bu model bazı anakart ve Ryzen işlemcilerde. Hangi parçalar ile kullanacaksınız?

Kişinin anakart ve işlemci modelini, yani Dual Channel mi Quad Channel mi çalışacak bilmeden bu yorum yapılamaz.
XMP ile 3600 MHz’de uyumluluk sorunu çıkarabiliyor bu model bazı anakart ve Ryzen işlemcilerde. Hangi parçalar ile kullanacaksınız?

Ryzen 3600 işlemci MSI AMD B450'i Plus AC model mini ITX anakart dostum 2 slotu var mini ITX olduğundan dolayı.
Kişinin anakart ve işlemci modelini, yani dual channel mi quad channel mi çalışacak bilmeden bu yorum yapılamaz.
XMP ile 3600 Mhz’de uyumluluk sorunu çıkarabiliyor bu model bazı anakart ve Ryzen işlemcilerde. Hangi parçalar ile kullanacaksınız?
aldığım ram yarın gelecek benim anakartta 3466 ya kadar destekliyormuş zaten model yükselteceğim için pek sıkıntı olacağını sanmıyorum çalışmamazlık yapmaz umarım.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı