G.Skill Ripjaws V DDR4 RAM alınır mı?

Alınabilir fakat Nanokatalog ürünlerinde garanti bulunmuyor. Kendileri garanti sağlıyoruz diyorlar fakat ne derece bilemiyorum.
Ayrıca teslimat süresi de epey uzun olabiliyor.

8GB verisoyonu 600₺ civarı 3200Mhz 16Gb bir ramin o fiyata satılması hiç normal değil üründen yana sıkıntı yok gibi gayet iyi değerler sıkıntı satıcıda daha önce deneyimlemedim yorumda duymadım ama fiyat normal görünmüyor hayrına satılmıyorsa bu fiyatın bir nedeni olmalı.

8GB verisoyonu 600₺ civarı 3200Mhz 16Gb bir ramin o fiyata satılması hiç normal değil üründen yana sıkıntı yok gibi gayet iyi değerler sıkıntı satıcıda daha önce deneyimlemedim yorumda duymadım ama fiyat normal görünmüyor hayrına satılmıyorsa bu fiyatın bir nedeni olmalı.

3200 mhz bu fiyata bana da çok uygun geldi.Kullanılmış mı diye baktım ama birşey göremedim

Asım Demir'in dediği gibi garantiyle ilgili bir durum olabilir 24ay garanti yazıyor ama Distrübitör garantisi olmayabilir outlet değilse aradaki fiyat farkına değebilir ama yinede düşündürücü.

Aynı siteden aynı ürünleri aldım. 29 gün içerisinde elime ulaştı. Sorunsuzdu ve sağlam bir şekilde patpat naylon ile sarılmıştı.
Ayrıca 3200MHz yerine 3000MHz öneririm. 3200MHz kullanıldığında mavi ekran hatası ile karşılaşıyor.

Aynı siteden aynı ürünleri aldım. 29 gün içerisinde elime ulaştı. Sorunsuzdu ve sağlam bir şekilde patpat naylon ile sarılmıştı.
Ayrıca 3200MHz yerine 3000MHz öneririm. 3200MHz kullanıldığında mavi ekran hatası ile karşılaşıyor.

29 gün epey uzun bir süreymiş.
3200Mhz belleklerde genel bir hata mı var? Neden mavi ekran hatası veriyor?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı