Emir Küpoğlu Kilopat Katılım 5 Temmuz 2018 Mesajlar 147 Çözümler 2 24 Kasım 2022 #1 Herkese merhabalar, şu an bende bulunan bu RAM ile yeni aldığım bu RAM beraber uyumlu olarak çalışır mı? Bir mahalle bilgisayarcısına sorduğumda çalışır dedi ama parçalara zarar vermek istemiyorum.
Herkese merhabalar, şu an bende bulunan bu RAM ile yeni aldığım bu RAM beraber uyumlu olarak çalışır mı? Bir mahalle bilgisayarcısına sorduğumda çalışır dedi ama parçalara zarar vermek istemiyorum.
Çözüm Beck 24 Kasım 2022 Emir Küpoğlu dedi: Anakart modelim: ASUS ROG STRIX B350-F GAMING AMD B350 AM4 DDR4 3200MHz Bios güncel. A1 B1 kombinasyonuyla taktım bu arada. Genişletmek için tıkla... RAM'lerin yerini değiştirmeyi deneyin, A2, B2 olarak takmayı deneyin, A1 A2 olarak takmayı deneyin bir de.
Emir Küpoğlu dedi: Anakart modelim: ASUS ROG STRIX B350-F GAMING AMD B350 AM4 DDR4 3200MHz Bios güncel. A1 B1 kombinasyonuyla taktım bu arada. Genişletmek için tıkla... RAM'lerin yerini değiştirmeyi deneyin, A2, B2 olarak takmayı deneyin, A1 A2 olarak takmayı deneyin bir de.
Beck Hectopat Katılım 6 Kasım 2022 Mesajlar 2.123 Çözümler 16 24 Kasım 2022 #11 Emir Küpoğlu dedi: A2 B2 olarak denedim açıldı. Direkt BIOS'a girdim RAM'ler 3200 MHz fakat 2933 MHz hızla çalışıyor. Bunu nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... XMP açabilirsiniz anakartınız destekliyorsa. Artı 0 Eksi
Emir Küpoğlu dedi: A2 B2 olarak denedim açıldı. Direkt BIOS'a girdim RAM'ler 3200 MHz fakat 2933 MHz hızla çalışıyor. Bunu nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... XMP açabilirsiniz anakartınız destekliyorsa.
KS KS Emir Küpoğlu Kilopat Katılım 5 Temmuz 2018 Mesajlar 147 Çözümler 2 24 Kasım 2022 #12 Beck dedi: XMP açabilirsiniz anakartınız destekliyorsa. Genişletmek için tıkla... Tamamdır çözdüm bir şekilde yardımlarınız için teşekkürler. Artı 0 Eksi
Beck dedi: XMP açabilirsiniz anakartınız destekliyorsa. Genişletmek için tıkla... Tamamdır çözdüm bir şekilde yardımlarınız için teşekkürler.
Beck Hectopat Katılım 6 Kasım 2022 Mesajlar 2.123 Çözümler 16 24 Kasım 2022 #13 Emir Küpoğlu dedi: Tamamdır çözdüm bir şekilde yardımlarınız için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Artı 0 Eksi
Emir Küpoğlu dedi: Tamamdır çözdüm bir şekilde yardımlarınız için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim.