Çözüldü G.Skill Sniper X RAM MHz yükseltmek zararlı mıdır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ksmne12

Decapat
Merhabalar. 3200 MHz RAM'lere sahibim. Stok halinde 2133 MHz deydi ve bende bunu yükselttim. Aşırı RAM kullanan oyunlar oynamıyorum. Bu problem yaratır mı tekrar düşürmeli miyim? Cevaplarınızı bekliyorum. RAM'in özelliklerini eke bırakıyorum;

Çözüm
Bahsettiğiniz yükseltme XMP veya D.O.C.P ise sorun olmaz, onlar anakart üreticilerinin sizin elle yapmamanız için oluşturdukları özel profiller.

Bazen uyuşmazlıklar olabiliyor, o gibi durumlarda tekrar düşürmeniz hataya bağlı olarak istenebilir.
Bahsettiğiniz yükseltme XMP veya D.O.C.P ise sorun olmaz, onlar anakart üreticilerinin sizin elle yapmamanız için oluşturdukları özel profiller.

Bazen uyuşmazlıklar olabiliyor, o gibi durumlarda tekrar düşürmeniz hataya bağlı olarak istenebilir.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı