Attacksaw Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2017 Mesajlar 3.692 Makaleler 12 Çözümler 16 12 Kasım 2022 #11 AirLife dedi: Gerek yok. Sorun olursa zaten Memory Failed hatası verip bios'a girmen için seçenek sunar sana. XMP kapatıp yap. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam yapmadan son CPU-Z deki şeyleri atiyim sizede okuyun sonra yapıyorum.
AirLife dedi: Gerek yok. Sorun olursa zaten Memory Failed hatası verip bios'a girmen için seçenek sunar sana. XMP kapatıp yap. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam yapmadan son CPU-Z deki şeyleri atiyim sizede okuyun sonra yapıyorum.
A AirLife Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mart 2017 Mesajlar 3.588 Makaleler 4 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2022 #12 Attacksaw dedi: Tamam hocam yapmadan son CPU-Z deki şeyleri atiyim sizede okuyun sonra yapıyorum. Eki Görüntüle 1570507 Genişletmek için tıkla... Benimki SK Hynix. 4000 MHz CL 17-23-23-34 olarak kullanıyorum. Sende dene bunu. Daha iyiyse çipin biraz daha zorlarız.
Attacksaw dedi: Tamam hocam yapmadan son CPU-Z deki şeyleri atiyim sizede okuyun sonra yapıyorum. Eki Görüntüle 1570507 Genişletmek için tıkla... Benimki SK Hynix. 4000 MHz CL 17-23-23-34 olarak kullanıyorum. Sende dene bunu. Daha iyiyse çipin biraz daha zorlarız.
Attacksaw Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2017 Mesajlar 3.692 Makaleler 12 Çözümler 16 12 Kasım 2022 #13 AirLife dedi: Benimki SK Hynix. 4000 MHz CL 17-23-23-34 olarak kullanıyorum. Sende dene bunu. Daha iyiyse çipin biraz daha zorlarız. Genişletmek için tıkla... Dram Manuf ta bende de SK Hynix yazıyor bir deneyim geleyim ben. AirLife dedi: Benimki SK Hynix. 4000 MHz CL 17-23-23-34 olarak kullanıyorum. Sende dene bunu. Daha iyiyse çipin biraz daha zorlarız. Genişletmek için tıkla... Hocam hangileri doğru yerde miyim? Son düzenleme: 12 Kasım 2022
AirLife dedi: Benimki SK Hynix. 4000 MHz CL 17-23-23-34 olarak kullanıyorum. Sende dene bunu. Daha iyiyse çipin biraz daha zorlarız. Genişletmek için tıkla... Dram Manuf ta bende de SK Hynix yazıyor bir deneyim geleyim ben. AirLife dedi: Benimki SK Hynix. 4000 MHz CL 17-23-23-34 olarak kullanıyorum. Sende dene bunu. Daha iyiyse çipin biraz daha zorlarız. Genişletmek için tıkla... Hocam hangileri doğru yerde miyim?
A AirLife Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mart 2017 Mesajlar 3.588 Makaleler 4 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2022 #14 Attacksaw dedi: Dram Manuf ta bende de SK Hynix yazıyor bir deneyim geleyim ben. Hocam hangileri doğru yerde miyim?Eki Görüntüle 1570516 Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi AMD bilmiyorum ama 4000 doğru. DRAM voltage kısmını bul, 1.450 yap. Gecikmeler kısmını da bulup dediğim değerleri gir.
Attacksaw dedi: Dram Manuf ta bende de SK Hynix yazıyor bir deneyim geleyim ben. Hocam hangileri doğru yerde miyim?Eki Görüntüle 1570516 Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi AMD bilmiyorum ama 4000 doğru. DRAM voltage kısmını bul, 1.450 yap. Gecikmeler kısmını da bulup dediğim değerleri gir.
Attacksaw Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2017 Mesajlar 3.692 Makaleler 12 Çözümler 16 12 Kasım 2022 #15 AirLife dedi: Dediğim gibi AMD bilmiyorum ama 4000 doğru. DRAM voltage kısmını bul, 1.450 yap. Gecikmeler kısmını da bulup dediğim değerleri gir. Genişletmek için tıkla... Dram voltage 1.45 yaptım mor oldu uyarı verir gibi. CL değerini bulamadım maalesef FCLK Frequency diye bir şey var ama onda mhz ler var 3000 e kadar.
AirLife dedi: Dediğim gibi AMD bilmiyorum ama 4000 doğru. DRAM voltage kısmını bul, 1.450 yap. Gecikmeler kısmını da bulup dediğim değerleri gir. Genişletmek için tıkla... Dram voltage 1.45 yaptım mor oldu uyarı verir gibi. CL değerini bulamadım maalesef FCLK Frequency diye bir şey var ama onda mhz ler var 3000 e kadar.
A AirLife Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mart 2017 Mesajlar 3.588 Makaleler 4 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2022 #16 Attacksaw dedi: Dram voltage 1.45 yaptım mor oldu uyarı verir gibi. CL değerini bulamadım maalesef FCLK Frequency diye bir şey var ama onda mhz ler var 3000 e kadar. Genişletmek için tıkla... Sayı mı öyle oldu? Sayı öyle olduysa sorun yok. Bilemedim. Şunu izleyip dene ister. AMD tarafı karmaşık geldi bana. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Attacksaw dedi: Dram voltage 1.45 yaptım mor oldu uyarı verir gibi. CL değerini bulamadım maalesef FCLK Frequency diye bir şey var ama onda mhz ler var 3000 e kadar. Genişletmek için tıkla... Sayı mı öyle oldu? Sayı öyle olduysa sorun yok. Bilemedim. Şunu izleyip dene ister. AMD tarafı karmaşık geldi bana. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Attacksaw Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2017 Mesajlar 3.692 Makaleler 12 Çözümler 16 12 Kasım 2022 #17 AirLife dedi: Sayı mı öyle oldu? Sayı öyle olduysa sorun yok. Bilemedim. Şunu izleyip dene ister. AMD tarafı karmaşık geldi bana. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Evet hocam şöyle oldu videoyu izliyim.
AirLife dedi: Sayı mı öyle oldu? Sayı öyle olduysa sorun yok. Bilemedim. Şunu izleyip dene ister. AMD tarafı karmaşık geldi bana. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Evet hocam şöyle oldu videoyu izliyim.
A AirLife Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mart 2017 Mesajlar 3.588 Makaleler 4 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2022 #18 Attacksaw dedi: Evet hocam şöyle oldu videoyu izliyim. Eki Görüntüle 1570530 Genişletmek için tıkla... Videoyu izleyip yapmayı dene. Gecikmeleri daha sonra vereceği tepkiye göre yapılır.
Attacksaw dedi: Evet hocam şöyle oldu videoyu izliyim. Eki Görüntüle 1570530 Genişletmek için tıkla... Videoyu izleyip yapmayı dene. Gecikmeleri daha sonra vereceği tepkiye göre yapılır.
Attacksaw Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2017 Mesajlar 3.692 Makaleler 12 Çözümler 16 12 Kasım 2022 #19 AirLife dedi: Videoyu izleyip yapmayı dene. Gecikmeleri daha sonra vereceği tepkiye göre yapılır. Genişletmek için tıkla... Hocam PC açılmadı kapanıp açılıyo sürekli bios ekranı bile göremedim Şimdi bidaha açtım böyle uyarı verdi ne diyor acaba?
AirLife dedi: Videoyu izleyip yapmayı dene. Gecikmeleri daha sonra vereceği tepkiye göre yapılır. Genişletmek için tıkla... Hocam PC açılmadı kapanıp açılıyo sürekli bios ekranı bile göremedim Şimdi bidaha açtım böyle uyarı verdi ne diyor acaba?
A AirLife Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mart 2017 Mesajlar 3.588 Makaleler 4 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2022 #20 Attacksaw dedi: Hocam PC açılmadı kapanıp açılıyo sürekli bios ekranı bile göremedim Genişletmek için tıkla... Açılınca DEL tuşuna sürekli basıyor musun? Attacksaw dedi: Hocam PC açılmadı kapanıp açılıyo sürekli bios ekranı bile göremedim Şimdi bidaha açtım böyle uyarı verdi ne diyor acaba?Eki Görüntüle 1570539 Genişletmek için tıkla... Tamam işte. Bu gelmesi lazım hata verdiğinden. F1'e basıp geri bios ayarlarına gel. Değerleri düşür. 1.4 yap.
Attacksaw dedi: Hocam PC açılmadı kapanıp açılıyo sürekli bios ekranı bile göremedim Genişletmek için tıkla... Açılınca DEL tuşuna sürekli basıyor musun? Attacksaw dedi: Hocam PC açılmadı kapanıp açılıyo sürekli bios ekranı bile göremedim Şimdi bidaha açtım böyle uyarı verdi ne diyor acaba?Eki Görüntüle 1570539 Genişletmek için tıkla... Tamam işte. Bu gelmesi lazım hata verdiğinden. F1'e basıp geri bios ayarlarına gel. Değerleri düşür. 1.4 yap.