Attacksaw Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2017 Mesajlar 3.692 Makaleler 12 Çözümler 16 12 Kasım 2022 #21 AirLife dedi: Açılınca DEL tuşuna sürekli basıyor musun? Tamam işte. Bu gelmesi lazım hata verdiğinden. F1'e basıp geri bios ayarlarına gel. Değerleri düşür. 1.4 yap. Genişletmek için tıkla... Yok hocam basmadım şimdi Biosa girdim ne yapayım?
AirLife dedi: Açılınca DEL tuşuna sürekli basıyor musun? Tamam işte. Bu gelmesi lazım hata verdiğinden. F1'e basıp geri bios ayarlarına gel. Değerleri düşür. 1.4 yap. Genişletmek için tıkla... Yok hocam basmadım şimdi Biosa girdim ne yapayım?
A AirLife Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mart 2017 Mesajlar 3.588 Makaleler 4 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2022 #22 Attacksaw dedi: Yok hocam basmadım şimdi Biosa girdim ne yapayım? Genişletmek için tıkla... Hangi işlemi yaptıktan sonra hata verdi?
Attacksaw dedi: Yok hocam basmadım şimdi Biosa girdim ne yapayım? Genişletmek için tıkla... Hangi işlemi yaptıktan sonra hata verdi?
Attacksaw Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2017 Mesajlar 3.692 Makaleler 12 Çözümler 16 12 Kasım 2022 #23 AirLife dedi: Hangi işlemi yaptıktan sonra hata verdi? Genişletmek için tıkla... Mhz ve dram voltage değiştirdim bide Cl değerlerini sanırım.
AirLife dedi: Hangi işlemi yaptıktan sonra hata verdi? Genişletmek için tıkla... Mhz ve dram voltage değiştirdim bide Cl değerlerini sanırım.
A AirLife Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mart 2017 Mesajlar 3.588 Makaleler 4 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2022 #24 Attacksaw dedi: Mhz ve dram voltage değiştirdim bide Cl değerlerini sanırım. Genişletmek için tıkla... Sırayla gidelim o zaman. BIOS ayarlarını sıfırla önce. Daha sonra sadece Voltage'ı 1.45 yap. Kaydet yeniden başlat.
Attacksaw dedi: Mhz ve dram voltage değiştirdim bide Cl değerlerini sanırım. Genişletmek için tıkla... Sırayla gidelim o zaman. BIOS ayarlarını sıfırla önce. Daha sonra sadece Voltage'ı 1.45 yap. Kaydet yeniden başlat.
Attacksaw Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2017 Mesajlar 3.692 Makaleler 12 Çözümler 16 12 Kasım 2022 #25 AirLife dedi: Sırayla gidelim o zaman. BIOS ayarlarını sıfırla önce. Daha sonra sadece Voltage'ı 1.45 yap. Kaydet yeniden başlat. Genişletmek için tıkla... Evet hocam PC açıldı sadece voltajı 1.45 yaptım. MHZ ler şuanda 2133 gözüküyor görev yöneticisinde.
AirLife dedi: Sırayla gidelim o zaman. BIOS ayarlarını sıfırla önce. Daha sonra sadece Voltage'ı 1.45 yap. Kaydet yeniden başlat. Genişletmek için tıkla... Evet hocam PC açıldı sadece voltajı 1.45 yaptım. MHZ ler şuanda 2133 gözüküyor görev yöneticisinde.
A AirLife Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mart 2017 Mesajlar 3.588 Makaleler 4 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2022 #26 Attacksaw dedi: Evet hocam PC açıldı sadece voltajı 1.45 yaptım. MHZ ler şuanda 2133 gözüküyor görev yöneticisinde. Genişletmek için tıkla... Şimdi MHz'yi 4000'e çek. Kaydet, yeniden başlat.
Attacksaw dedi: Evet hocam PC açıldı sadece voltajı 1.45 yaptım. MHZ ler şuanda 2133 gözüküyor görev yöneticisinde. Genişletmek için tıkla... Şimdi MHz'yi 4000'e çek. Kaydet, yeniden başlat.
Attacksaw Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2017 Mesajlar 3.692 Makaleler 12 Çözümler 16 12 Kasım 2022 #27 AirLife dedi: Şimdi MHz'yi 4000'e çek. Kaydet, yeniden başlat. Genişletmek için tıkla... Açılmadı hocam 4000 e alınca.
AirLife dedi: Şimdi MHz'yi 4000'e çek. Kaydet, yeniden başlat. Genişletmek için tıkla... Açılmadı hocam 4000 e alınca.
A AirLife Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mart 2017 Mesajlar 3.588 Makaleler 4 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2022 #28 Attacksaw dedi: Açılmadı hocam 4000 e alınca. Genişletmek için tıkla... 4000'e alınca başka ayarları değiştiriyor mu otomatik? Düşür değeri. 3733 yap.
Attacksaw dedi: Açılmadı hocam 4000 e alınca. Genişletmek için tıkla... 4000'e alınca başka ayarları değiştiriyor mu otomatik? Düşür değeri. 3733 yap.
Attacksaw Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2017 Mesajlar 3.692 Makaleler 12 Çözümler 16 12 Kasım 2022 #29 AirLife dedi: 4000'e alınca başka ayarları değiştiriyor mu otomatik? Düşür değeri. 3733 yap. Genişletmek için tıkla... Auto da her şey değişiyor mu bilmiyorum. Yaptım hocam bu sefer görüntü komple gitti PC çalışıyor hiç görüntü gelmiyor.
AirLife dedi: 4000'e alınca başka ayarları değiştiriyor mu otomatik? Düşür değeri. 3733 yap. Genişletmek için tıkla... Auto da her şey değişiyor mu bilmiyorum. Yaptım hocam bu sefer görüntü komple gitti PC çalışıyor hiç görüntü gelmiyor.
A AirLife Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mart 2017 Mesajlar 3.588 Makaleler 4 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2022 #30 Attacksaw dedi: Auto da her şey değişiyor mu bilmiyorum. Yaptım hocam bu sefer görüntü komple gitti PC çalışıyor hiç görüntü gelmiyor. Genişletmek için tıkla... En iyisi hiç zorlamayalım hocam XMP de kalsın. AMD tarafında bilemediğimden zarar vermekten korkuyorum. Bilen bir arkadaş yardımcı olsun daja iyi olur. Yeniden başlatıp ayarları sıfırlayıp, XMP açın yeter.
Attacksaw dedi: Auto da her şey değişiyor mu bilmiyorum. Yaptım hocam bu sefer görüntü komple gitti PC çalışıyor hiç görüntü gelmiyor. Genişletmek için tıkla... En iyisi hiç zorlamayalım hocam XMP de kalsın. AMD tarafında bilemediğimden zarar vermekten korkuyorum. Bilen bir arkadaş yardımcı olsun daja iyi olur. Yeniden başlatıp ayarları sıfırlayıp, XMP açın yeter.