S swica Kilopat Katılım 4 Mayıs 2019 Mesajlar 308 Makaleler 1 16 Ağustos 2019 #1 Daha 3. Nesil işlemciler çıkmadan X570 anakartların yanında bir de bu RAM'lerin çıkacağını duymuştum. Doğru mudur? Yoksa yanlış mı? İnternette baktım ama görmedim. Çıkacak mı bu konuda bilgisi olan veya gören biri varsa yardım edebilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ağustos 2019
Daha 3. Nesil işlemciler çıkmadan X570 anakartların yanında bir de bu RAM'lerin çıkacağını duymuştum. Doğru mudur? Yoksa yanlış mı? İnternette baktım ama görmedim. Çıkacak mı bu konuda bilgisi olan veya gören biri varsa yardım edebilir mi?
lazaryon Kilopat Katılım 18 Aralık 2017 Mesajlar 107 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2019 #2 Burada satışta gözükmekte. Desktop Memory | Newegg.com Shop Desktop Memory on Newegg.com. Watch for amazing deals and get great pricing. www.newegg.com
Burada satışta gözükmekte. Desktop Memory | Newegg.com Shop Desktop Memory on Newegg.com. Watch for amazing deals and get great pricing. www.newegg.com