G.Skill TridentZ Neo RAM tak çalıştır mı?

Jack12

Hectopat
Arkadaşlar herkese merhaba,

Dün GSKILL 128GB (4x32GB) Trident Z Neo RGB 3200Mhz CL16 DDR4 Quad Kit Ram aldım. Fakat nasıl PC'ye takacağım bilmiyorum. Direkt olarak taksam BIOS ayarları ile uğraşmasam çalışır mı? Ne tür sorunlar ile karşılaşırım? Bilgi verebilir misiniz? Bu arada sistemim aşağıdaki gibidir.

AMD Ryzen 1700X 8 çekirdek işlemci
MSI X370 GAMING PRO AM4 AMD Ryzen™ DDR4 3200+MHz(OC) USB 3.1 anakart
GeForce GTX 1080 Ti 11 GB ekran kartı

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer Pro Carbon modelinden bahsediyorsanız o en fazla 64 GB RAM destekliyor.

1601586347260.png

Bu arada niye bu kadar RAM aldınız?

Hocam Pro Carbon değil sadece Pro yazıyor anakartta. Niye bu kadar ram aldım çünkü Cities skylines oyunu oynuyorum ve İçerik üretiyorum. 3ds max üzerinde çalışmalarımda oluyor.

Hocam Pro Carbon değil sadece Pro yazıyor anakartta. Niye bu kadar RAM aldım çünkü Cities Skylines oyunu oynuyorum ve içerik üretiyorum. 3DS Max üzerinde çalışmalarımda oluyor.

Carbon olmayan modeline de baktım, maalesef 128 GB RAM desteklemiyor, ya 128 GB RAM destekleyen pahalı bir anakart alacaksınız, ya da bu RAM'leri iade edip 64 GB olan versiyonundan alacaksınız, eğer isterseniz çocuğunuza miras olarak da bırakabilirsiniz.

Anladım hocam. İlk işim yarın gidip iade etmek olacak o zaman :(
peki 64 GB RAM Cities Skylines içerik yönetici modları için yeterli mi sizce?

Maalesef o konu hakkında bir bilgim yok. Ama çok ağır render işlemlerinde bile en fazla 60-70 GB civarı RAM kullanıyor diye biliyorum, muhtemelen yeterli olacaktır.
1601587364199.png

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı