Fatih Akarsu
Kilopat
Daha fazla
- Meslek
- Üniversite Öğrencisi
Merhaba arkadaşlar, RAM'lerin kutusunu bile açmadım. Ürünün faturası var, 2 yıl garantisi mevcut, ürün sitede ömür boyu garantili gözüküyor, o konuda emin değilim. Yanlış bilgi vermek istemem.
G.Skill Value 8GB DDR3 1600MHz Ram (F3-1600C11S-8GNT) Fiyatı
Gskill 8Gb Value Ddr3 1333Mhz Cl9 Tek Modül Ram - Vatan Bilgisayar
Ortalama satış değeri 200TL olan bir ürün. 2'sini birlikte alacak varsa faturasını da verebilirim. İstanbul içi elden satabilirim. Tanesine istediğim fiyat 150 liradır. İkisine teklif yapacaklar özel mesaj atabilir, fiyat konuşuruz.
Dipnot: Verdiğim Vatan Bilgisayar linki bendeki RAM değil, 1333 MHz'lik modülün linkidir.
Güncel
Ürün satılmıştır. Konu kilitlenebilir. Kapatılması için nereye bildirmem gerektiğini bilmediğim için konuya yazıyorum. Yanlış yaptıysam kusura bakmayın.
G.Skill Value 8GB DDR3 1600MHz Ram (F3-1600C11S-8GNT) Fiyatı
Gskill 8Gb Value Ddr3 1333Mhz Cl9 Tek Modül Ram - Vatan Bilgisayar
Ortalama satış değeri 200TL olan bir ürün. 2'sini birlikte alacak varsa faturasını da verebilirim. İstanbul içi elden satabilirim. Tanesine istediğim fiyat 150 liradır. İkisine teklif yapacaklar özel mesaj atabilir, fiyat konuşuruz.
Dipnot: Verdiğim Vatan Bilgisayar linki bendeki RAM değil, 1333 MHz'lik modülün linkidir.
Güncel
Ürün satılmıştır. Konu kilitlenebilir. Kapatılması için nereye bildirmem gerektiğini bilmediğim için konuya yazıyorum. Yanlış yaptıysam kusura bakmayın.