Mr.Mert Can Femtopat Katılım 12 Ağustos 2020 Mesajlar 78 Yer İstanbul/Pendik 1 Şubat 2021 #1 Merhaba, başlıktan da belirttiğim gibi G-Sync özellikli uygun fiyatlı bir monitör tavsiye ederseniz sevinirim. G-Sync destekleyen monitörlerin listesi; NVIDIA GeForce G-SYNC Gaming Monitors
Merhaba, başlıktan da belirttiğim gibi G-Sync özellikli uygun fiyatlı bir monitör tavsiye ederseniz sevinirim. G-Sync destekleyen monitörlerin listesi; NVIDIA GeForce G-SYNC Gaming Monitors
Berat ULUTAŞ Hectopat Katılım 28 Aralık 2019 Mesajlar 213 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2021 #2 Mr.Mert Can dedi: Merhaba, başlıktan da belirttiğim gibi G-Sync özellikli uygun fiyatlı bir monitör tavsiye ederseniz sevinirim. G-Sync destekleyen monitörlerin listesi; NVIDIA GeForce G-SYNC Gaming Monitors Genişletmek için tıkla... Hocam fiyat sınırı nedir? Kime göre uygun yani.
Mr.Mert Can dedi: Merhaba, başlıktan da belirttiğim gibi G-Sync özellikli uygun fiyatlı bir monitör tavsiye ederseniz sevinirim. G-Sync destekleyen monitörlerin listesi; NVIDIA GeForce G-SYNC Gaming Monitors Genişletmek için tıkla... Hocam fiyat sınırı nedir? Kime göre uygun yani.
Mr.Mert Can Femtopat Katılım 12 Ağustos 2020 Mesajlar 78 Yer İstanbul/Pendik 1 Şubat 2021 #3 Berat ULUTAŞ dedi: Hocam fiyat sınırı nedir? Kime göre uygun yani. Genişletmek için tıkla... 1500TL-1800TL civarı olabilir
Berat ULUTAŞ dedi: Hocam fiyat sınırı nedir? Kime göre uygun yani. Genişletmek için tıkla... 1500TL-1800TL civarı olabilir
Berat ULUTAŞ Hectopat Katılım 28 Aralık 2019 Mesajlar 213 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2021 #4 Rampage Rm-244 Flash 24" FHD 1ms 144hz G-sync Freesync Hdmı Dp Led Gaming Oyuncu Monitörü | Trendyol Ucuz bir ürün istiyorsanız buna bakın derim.
Rampage Rm-244 Flash 24" FHD 1ms 144hz G-sync Freesync Hdmı Dp Led Gaming Oyuncu Monitörü | Trendyol Ucuz bir ürün istiyorsanız buna bakın derim.
Kelebek_1034 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ağustos 2020 Mesajlar 2.158 Makaleler 1 Çözümler 26 1 Şubat 2021 #5 O liste dışındaki monitörler de DP kablo ile G-Sync açabilirsiniz. AOC 24G2U öneriyorum. G-Sync açık olarak kullanıyorum. Benzer fiyatlardaki tercih edilen monitörlerle kıyaslama ve genel bir inceleme yapmıştım:1800 TL Gaming monitör önerisi
O liste dışındaki monitörler de DP kablo ile G-Sync açabilirsiniz. AOC 24G2U öneriyorum. G-Sync açık olarak kullanıyorum. Benzer fiyatlardaki tercih edilen monitörlerle kıyaslama ve genel bir inceleme yapmıştım:1800 TL Gaming monitör önerisi
D Dreamy Bull Hectopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 5.444 Makaleler 1 Çözümler 1 1 Şubat 2021 #6 AOC C27G1 27" 144Hz 1ms FreeSync Flicker-Free VA WLED Full HD 1800R Curved Gaming Monitör - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com G Sync yok ama FreeSync ile yapabiliyorsunuz.
AOC C27G1 27" 144Hz 1ms FreeSync Flicker-Free VA WLED Full HD 1800R Curved Gaming Monitör - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com G Sync yok ama FreeSync ile yapabiliyorsunuz.