Rootsy Kilopat Katılım 7 Kasım 2018 Mesajlar 847 Çözümler 14 22 Eylül 2022 #11 Yosh1m1tsu dedi: Yok aktif aktiflik konusunda problem yok ama bilemedim bir şeyler çakışıyor gibi duruyor çözemiyorum nedenini. Belki kablodan diyeceğim ama bayağı para verdik kabloya da en iyisi diye bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... Aynı kabloyu kullanıyoruz hocam, kablodan olacağını hiç sanmıyorum. Çok garip bir durum gerçekten.
Yosh1m1tsu dedi: Yok aktif aktiflik konusunda problem yok ama bilemedim bir şeyler çakışıyor gibi duruyor çözemiyorum nedenini. Belki kablodan diyeceğim ama bayağı para verdik kabloya da en iyisi diye bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... Aynı kabloyu kullanıyoruz hocam, kablodan olacağını hiç sanmıyorum. Çok garip bir durum gerçekten.
Yosh1m1tsu Picopat Katılım 21 Eylül 2022 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2022 #12 Rootsy dedi: Aynı kabloyu kullanıyoruz hocam, kablodan olacağını hiç sanmıyorum. Çok garip bir durum gerçekten. Genişletmek için tıkla... Bakalım belki yaşayıp çözen birileri çıkar. Bizde faydalanırız.
Rootsy dedi: Aynı kabloyu kullanıyoruz hocam, kablodan olacağını hiç sanmıyorum. Çok garip bir durum gerçekten. Genişletmek için tıkla... Bakalım belki yaşayıp çözen birileri çıkar. Bizde faydalanırız.