G-Sync destekli 2K FreeSync monitör önerisi

Hangi siteden baktığınızı söyler misiniz belki ben belki onlar yanlış girmişlerdir. En azından bilgi sahibi oluruz. Ben 3 farklı TR sitesinden baktığımda ürünün 75Hz olduğunu görüyorum.

Yurt dışı sitesi hocam.

Hocam orada Quad HD yazmışlar yani HDMI kablosu ile alabileceğin maksimum değeri belirtiyor. DisplayPort kablosu ile monitöre bağlarsan 75Hz alırsın görüntüyü.

İfadeler: ksn
Hocam orada Quad HD yazmışlar yani HDMI kablosu ile alabileceğin maksimum değeri belirtiyor. DisplayPort kablosu ile monitöre bağlarsan 75Hz alırsın görüntüyü.
Ok tamamdır hocam yani HDMI kabloyla 60, DisplayPort 75Hz alabilirsin diyorlar. Bizde DisplayPort kullanıcısı olduğumuza göre 75Hz oynatır ozaman.

Aynen öyle almadan önce biraz daha araştırma yapmanı tavsiye ederim. Fiyat / performans ürünlerini kovala ve tabi ki ekstra indirimleri ve fırsatları.

İfadeler: ksn
Aynen öyle almadan önce biraz daha araştırma yapmanı tavsiye ederim. Fiyat / performans ürünlerini kovala ve tabi ki ekstra indirimleri ve fırsatları.
Tamamdır hocam. Teşekkürler saolasın.
Curved özelliği nedir hocam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…