G-Sync FPS sınırlamıyor

Blumber

Megapat
Daha fazla  
Herkese merhaba arkadaşlar. Dün ekran kartım geldiği gibi sistemime taktım ve monitörümü G-Sync modunda kullanmaya başladım. İlk olarak l4d2 oynadım hiç bir sorun hissetmedim. Fakat LoL oyununa geçtiğimde farkettim ki G-sync FPS'yi sınırlamıyordu ve aynı zamanda oyundaki karakterim ışınlanıp duruyordu. Ayarlardan V-sync'i açtığımda sorun düzeliyor fakat o zaman da G-sync'in bir anlamı kalmıyor.

Monitörüm:Asus PG279Q

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyundan dolayı olduğunu düşünmüyorum. V-SYNC'i açtığımda sorun düzeliyor ve FPS'yi sınırladığımda da sorun çözülüyor. Oyunu sorun çıkmadan önce HD 530 ile oynuyordum ve hiç bir sorun yoktu. Karakterimin ışınlanması sadece ben ona komut verdiğimde gerçekleşiyor. Bu akşam detaylı bir deneme yapacağım. Belki de monitörün OC'sinden dolayı oluyordur.

Fps'yi sınırladığımda ve V-Sync'i aktifleştirdiğimde sorun ortadan kalkıyor.

G-Sync zaten FPS sınırlamaz. Ekran kartının sağladığı kare sayısı ile monitörün yenileme hızını bir tutmaya çalışır. Ayrıca ışınlanma sorununun G-Sync kaynaklı olduğunu sanmıyorum. Oyunda ya da internet bağlantınızda problem olabilir.
Merhaba benim 60 hz bi monitörüm var ve rekebatçi bi hikaye tabanlı oyunlar oynuyorum ben de Gsycn açık ama 60 fps nin altına düştüğü durumlarda aktif oluyor diye biliyorum.Yani ayarlarda açık olsa bile 130 fps aldığım bir oyunda input lag olur mu sonuçta Gsycn aktif olmucak 130 fps de

Merhaba benim 60 hz bi monitörüm var ve rekebatçi bi hikaye tabanlı oyunlar oynuyorum ben de Gsycn açık ama 60 fps nin altına düştüğü durumlarda aktif oluyor diye biliyorum.Yani ayarlarda açık olsa bile 130 fps aldığım bir oyunda input lag olur mu sonuçta Gsycn aktif olmucak 130 fps de
Yeni konu açın, 4 senelik konu.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı