G-SYNC için dönüştürücü önerisi

Emreii

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, HP Victus laptopa 240 Hz monitor alacağım, G-Sync kullanmak istiyorum alacağım monitorde de mevcut fakat sadece DP ile alabiliyorum galiba ve laptopta DPI cikisi yok, nasıl bir dönüştürücü almalıyım?

Merhaba, HP Victus laptopa 240 Hz monitor alacağım, G-Sync kullanmak istiyorum alacağım monitorde de mevcut fakat sadece DP ile alabiliyorum galiba ve laptopta DPI cikisi yok, nasıl bir dönüştürücü almalıyım?
Laptopta muhtemelen Mini DP girişin vardır tekrar kontrol edermisin ?

Aktif olarak kullandığım kablo Mini olan taraf laptopta diğer taraf monitöre bağlı 280hz alabiliyorum.

Yukarıda ki mesajıma ekleme yaptım aynı porttan mevcut mu ?
Merhaba baktim yokmuş donusturucu ile g sync calismiyormus zaten. Peki monitor ve laptop 2.1 hdmi olur ise 240 hz verir mi verirse de g sync calisir mi ve nasil anlarim 2.1 olduklarini

Hocam G-Sync dönüştürücüyle alakalı değil aslında. Monitörün kendisinde bulunan bir modül. Siz sadece Type-C to DP kaliteli bir kablo alacaksınız.

Monitorde mevcut fakat sadece DP ile calisiyor veya 2.1 HDMI ile calisip calismadigini ogrenmem lazım ayrica dönüştürücü ile ozellik kullanılmıyor yazilmis cogu yere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…