Herkese merhaba. Acer Nitro 16 kullanıcısıyım ve G-Sync destekli (165 Hz) monitörü var. Sürekli LoL oynayan biri olarak FPS limitlememe rağmen (200 FPS) oyun kasıyormuş gibi hissediyordum.
G-Sync açıp deneyeyim dedim ancak birkaç soru işareti oluştu. NVIDIA Denetim Masası'ndan bu özelliği açsak yetiyor mu? V-Sync veya değişken yenileme hızı, G-Sync varken bu ne işe yarıyor onu da anlamış değilim, açmak şart mı?
Hocam o tazeleme oranı şu videoyu izleyin aradaki farkı anlarsınız. Oyunlarda 400 500 fps alsanız da siz hep 165Hz görürsünüz çünkü monitör onu destekliyor.
Hocam o tazeleme oranı şu videoyu izleyin aradaki farkı anlarsınız. Oyunlarda 400 500 fps alsanız da siz hep 165Hz görürsünüz çünkü monitör onu destekliyor.
Bir sorum daha olacak müsaitseniz. G-Sync ile beraber V-Sync Fast açsam ne değişir? V-Sync hızlı oyuna akıcılık getirir mi? G-Sync akıcılık getiremedi maalesef, 140 fps sanki 50 fps gibi hissediyorum.
RTSS'de monitör hz değerini gösteren bir ayar var ancak eklememe rağmen OSD menüsüne gelmiyor. Nasıl yapılacağını biliyor musunuz? Çözüm olarak işaretleyeyim mesajınızı