TigerMan Centipat Katılım 21 Ocak 2024 Mesajlar 188 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2024 #1 Hayırlı akşamlar; Arkadaşlar sorular açık; Free Sync olan bir monitörde G-SYNC açılabilir mi? G-SYNC olan bir monitörde Free Sync açılabilir mi? Teşekkürler şimdiden.
Hayırlı akşamlar; Arkadaşlar sorular açık; Free Sync olan bir monitörde G-SYNC açılabilir mi? G-SYNC olan bir monitörde Free Sync açılabilir mi? Teşekkürler şimdiden.
bentunadeyilim1234 Hectopat Katılım 31 Temmuz 2022 Mesajlar 619 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Rog Strix G16 Ekipmanlar: Asus TUF VG24VQ, Royal Kludge RK61, DeLux M800 Ultra, HyperX Cloud II Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2024 #2 Freesync her monitör G-SYNC desteklemiyor fakat G-SYNC destekli her monitörde Freesync açabilirsiniz.
Freesync her monitör G-SYNC desteklemiyor fakat G-SYNC destekli her monitörde Freesync açabilirsiniz.
Mustafa773 Hectopat Katılım 12 Aralık 2021 Mesajlar 1.810 Çözümler 3 22 Nisan 2024 #3 TigerMan dedi: Hayırlı akşamlar; Arkadaşlar sorular açık; Free Sync olan bir monitörde G-SYNC açılabilir mi? G-SYNC olan bir monitörde Free Sync açılabilir mi? Teşekkürler şimdiden. Genişletmek için tıkla... Freesync bir monitör kullanıyorum ekran kartım Nvidia, 3D ayarlarından bu ayarı açıyorum ama ne kadar optimize iyi çalışan bir ayar bilemiyorum
TigerMan dedi: Hayırlı akşamlar; Arkadaşlar sorular açık; Free Sync olan bir monitörde G-SYNC açılabilir mi? G-SYNC olan bir monitörde Free Sync açılabilir mi? Teşekkürler şimdiden. Genişletmek için tıkla... Freesync bir monitör kullanıyorum ekran kartım Nvidia, 3D ayarlarından bu ayarı açıyorum ama ne kadar optimize iyi çalışan bir ayar bilemiyorum
TigerMan Centipat Katılım 21 Ocak 2024 Mesajlar 188 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2024 #4 bentunadeyilim1234 dedi: Freesync her monitör G-SYNC desteklemiyor fakat G-SYNC destekli her monitörde Freesync açabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Peki nereden açılıyor ? Mustafa773 dedi: Freesync bir monitör kullanıyorum ekran kartım Nvidia, 3D ayarlarından bu ayarı açıyorum ama ne kadar optimize iyi çalışan bir ayar bilemiyorum Eki Görüntüle 2175953 Genişletmek için tıkla... Oyunlarda yırtılma takılma vs yaşıyomusun ? Yaşamıyorsan işe yarıyordur
bentunadeyilim1234 dedi: Freesync her monitör G-SYNC desteklemiyor fakat G-SYNC destekli her monitörde Freesync açabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Peki nereden açılıyor ? Mustafa773 dedi: Freesync bir monitör kullanıyorum ekran kartım Nvidia, 3D ayarlarından bu ayarı açıyorum ama ne kadar optimize iyi çalışan bir ayar bilemiyorum Eki Görüntüle 2175953 Genişletmek için tıkla... Oyunlarda yırtılma takılma vs yaşıyomusun ? Yaşamıyorsan işe yarıyordur
Mustafa773 Hectopat Katılım 12 Aralık 2021 Mesajlar 1.810 Çözümler 3 22 Nisan 2024 #5 TigerMan dedi: Peki nereden açılıyor? Oyunlarda yırtılma takılma vs yaşıyor musun? Yaşamıyorsan işe yarıyordur Genişletmek için tıkla... Yaşamıyorum
TigerMan dedi: Peki nereden açılıyor? Oyunlarda yırtılma takılma vs yaşıyor musun? Yaşamıyorsan işe yarıyordur Genişletmek için tıkla... Yaşamıyorum