G-Sync monitörde FreeSync çalışır mı?

HikmetGven4TR

Megapat
Yer
Samsun
Daha fazla  
Ben ürünü sipariş verirken gözümden kaçmış ve satın aldım, yarın ekran teslimata gelecek lakin teslim almadan iade etmeyi düşünüyorum.

Ekran kartım: Sapphire RX590+.

Son düzenleyen: Moderatör:
FreeSync destekleyen karta FreeSync monitör gerek
Ayrıca ekran kartınız RADEON bu yüzden destekleme olasılığı yüksek.
Monitörünüz G-Sync, yani NVIDIA kartlar için, bu yüzden hayır.

Ben ürünü sipariş verirken gözümden kaçmış ve satın aldım, yarın ekran teslimata gelecek lakin teslim almadan iade etmeyi düşünüyorum.

Ekran kartım: Sapphire RX590+.

24.5" MSI Optix MAG251RX - Specifications

Burada AMD FreeSync teknolojisi oldugundan bahsediliyor. Bu monitör ile VG279QM arasında gidip geldim sonuç olarak ikisinide eledim. Senin soruna gelecek olursak, FreeSync Premium vs yok gibi görünüyor. Anladıgım kadarıyla Adaptive Sync var. Adaptive Sync hem NVİDİA hem de AMD ile uyumlu çalışan bir teknoloji. FreeSync Premium belki çalıştırabilirsin ama en kötü ihtimalle ilk sürüm FreeSync kesin çalışacak bu monitörde.
Edit: FPS oyunu oynarsan, kırılmalar göremiyorsan yada çok nadiren görünüyorsan, zaten FreeSync kullanmaman lazım. FreeSync açık olunca İnput Lag artıyor.

Call of Duty Modern Warfare oynuyorum ortalama Ultra ayar 100FPS. Lakin iade edeceğim tonlarca para vererek severek aldım ama üzdü iade edeceğim. Alienware 240Hz alacagim.

Para iadesi yapılmadan alamam şu anda en kötü 7 gün.

Aslında Adaptive Sync ile iyi performans alman lazım MSİ monitörde alınabilir. Adaptive Sync'i araştırmanı öneririm. Yanlış yönlendirmek istemem. Ama benim bildigim Adaptive Sync kötü bir teknoloji degil. Bu monitörün 27 '' versiyonu olsaydı bu fiyata ben alırdım.
Adaptive Sync ile FreeSync arasında biraz fark var o kadar. FreeSync 2, 35 FPS'de ikiye çarpma yaparak 35 FPS lik oyunu 60-70 gibi akıcı gösteriyor falan diyorlar. FreeSync 2 belki o monitör çalıştırabilir, çalıştıramazsa Adaptive Sync ile yine Sync çalışacaktır. Görüntüde kırılma falan olmayacaktır ama ikiye çarpma durumu gibi fazladan teknolojiler eksik olacaktır. O monitörün üretilme amacı zaten 200 FPS üstü oyunlarda iyi performans almak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…