Kaybolmuşum Decapat Katılım 30 Eylül 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2022 #1 Monitör LG 27GN750-B Merhaba, G-Sync monitöre sahibim, DP kablosu ile bağlanıyorum ve GTX 980 ekran kartına sahip olup son sürüm driver kullanıyorum. NVIDIA denetim masasında G-Sync ayarı çıkmıyor, monitörümde bu özellik aktif. Yardımcı olur musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Eylül 2022
Merhaba, G-Sync monitöre sahibim, DP kablosu ile bağlanıyorum ve GTX 980 ekran kartına sahip olup son sürüm driver kullanıyorum. NVIDIA denetim masasında G-Sync ayarı çıkmıyor, monitörümde bu özellik aktif. Yardımcı olur musunuz?
M mrkurtbey Kilopat Katılım 5 Şubat 2019 Mesajlar 7 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2022 #2 NVIDIA denetim masasında görünmesi için monitörün kendi ayarlarından G-Sync'i etkinleştirmeniz gerek.
NVIDIA denetim masasında görünmesi için monitörün kendi ayarlarından G-Sync'i etkinleştirmeniz gerek.
Saint Lucia Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 16.040 Çözümler 96 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2022 #3 GTX 980'de bunu yapamazsın. 10serisi ve üstü destekliyor complike uyumu. GPU üzerinden G-sync açamıyorsun kısacası.
GTX 980'de bunu yapamazsın. 10serisi ve üstü destekliyor complike uyumu. GPU üzerinden G-sync açamıyorsun kısacası.