G-SYNC ne kadar önemli?

Bütçesi geniş olan kullanıcının tercih etmesi gereken bir teknoloji. Bütçe kısıtlıysa ve sistem monitöre göre çok düşük kalıyorsa, alınmasında bir mantık olmayan teknoloji.
Kullanıcı için monitörün SSD'si gibi bir şey. Kullandıktan sonra bırakılabilen bir teknoloji değil.

Sormak istediğiniz özel bir soru varsa, direkt soruyu iletin.

Bütçesi geniş olan kullanıcının tercih etmesi gereken bir teknoloji. Bütçe kısıtlıysa ve sistem monitöre göre çok düşük kalıyorsa, alınmasında bir mantık olmayan teknoloji.
Kullanıcı için monitörün SSD'si gibi bir şey. Kullandıktan sonra bırakılabilen bir teknoloji değil.

Sormak istediğiniz özel bir soru varsa, direkt soruyu iletin.

Freesync monitörler artık G-sync şeklinde kullanılabiliyorken artık 2-3 bin lira vererek G-sync monitör almak ne kadar mantıklı olur? Haydi o monitörlere orijinal G-sync diyelim, şu an benim Freesync monitörde yaşadığım G-sync etkisinin üzerine ne koyabiliyor merak ediyorum.

Bir tarafta yazılım kullanılırken bir tarafta donanım kullanılıyor. Henüz testler çıkmadı ama donanımın yaptığı başarımda olmayacaktır.

G-SYNC 2k 144Hz ve 1ms monitör bulmak çok zor 4000tl barajında +kavisli ve 27 inch

2.662,99 TL'ye 19 Ocak'ta satın aldım bunu amazon.com.tr'den. Oldukça memnunum. Kavisli değil. Benzer indirimler yakalayabilirsin, her siteyi tek tek gezmek lazım, Google search veya Akakce tarzı sitelerde çıkmadığı oluyor.

AOC 27" AGON AG271QX 1ms 144Hz Free-Sync 2K Gaming Monitör
G-Sync Compatible olarak kullanıyorum.

Free sync ekran kartından kullanılan bir teknoloji, g sync monitörde ki donanımla kullanılan bir teknoloji değil mi? Eğer öyleyse bütün monitörler neden free sync değil. Bu soruyu sordum çünkü asus vq248 qe 144 hz monitöre sahibim ve monitörüm de g sync ve free sync özelliği olmadığından dolayı yeni nvidia güncellemesinden sonra free sync özelliği bana gelmedi

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı