Kagexa Hectopat Katılım 3 Ağustos 2022 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2025 #1 Arkadaşlar hayırlı günler. Aldığım laptopta G-Sync teknolojisinin olmadığını öğrendim çok etkileri mi bu durum? Gözle görülür bir etki veya FPS etkisi olur mu? Hiç bilmediğim bir şey.
Arkadaşlar hayırlı günler. Aldığım laptopta G-Sync teknolojisinin olmadığını öğrendim çok etkileri mi bu durum? Gözle görülür bir etki veya FPS etkisi olur mu? Hiç bilmediğim bir şey.
Merdt Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 9.566 Çözümler 51 Yer Afyonkarahisar 19 Ağustos 2025 #2 Güzel ayarlandığında giriş gecikmesini düşürebilen bir şey. Fakat performans ile alakalı değil.
Damon Salvatore Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 7.606 Makaleler 4 Çözümler 177 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2025 #3 Kullanışlı bir özellik ama öyle çok fazla arayacağınızı düşünmüyorum.
Kagexa Hectopat Katılım 3 Ağustos 2022 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2025 #4 Merdt dedi: Güzel ayarlandığında giriş gecikmesini düşürebilen bir şey. Fakat performans ile alakalı değil. Genişletmek için tıkla... Damon Salvatore dedi: Kullanışlı bir özellik ama öyle çok fazla arayacağınızı düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Peki bu durum hikaye tabanlı oyunlarda mı yoksa FPS tarzı oyunlarda mı kullanışlı hocam? FPS tarzı oynarım genelde.
Merdt dedi: Güzel ayarlandığında giriş gecikmesini düşürebilen bir şey. Fakat performans ile alakalı değil. Genişletmek için tıkla... Damon Salvatore dedi: Kullanışlı bir özellik ama öyle çok fazla arayacağınızı düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Peki bu durum hikaye tabanlı oyunlarda mı yoksa FPS tarzı oyunlarda mı kullanışlı hocam? FPS tarzı oynarım genelde.
Damon Salvatore Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 7.606 Makaleler 4 Çözümler 177 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2025 #5 Hikayeli oyunlar için kullanılan bir özellik.
Kagexa Hectopat Katılım 3 Ağustos 2022 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2025 #6 Damon Salvatore dedi: Hikayeli oyunlar için kullanılan bir özellik. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam.
Damon Salvatore dedi: Hikayeli oyunlar için kullanılan bir özellik. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam.
Merdt Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 9.566 Çözümler 51 Yer Afyonkarahisar 19 Ağustos 2025 #7 Kagexa dedi: Peki bu durum hikaye tabanlı oyunlarda mı yoksa FPS tarzı oyunlarda mı kullanışlı hocam? FPS tarzı oynarım genelde. Genişletmek için tıkla... İkisi senaryo için de kullanışlı özellikleri var. Hikayeli oyunlarda özellikle, FPS dalgalanmalarında görüntü stabilitesini korur. Rekabetçi oyunlarda ise V-Sync ve FPS kısıtlayıcı kombine edilip kare zamanlamasını optimize ederek giriş gecikmesini mümkün olan en aza indirir.
Kagexa dedi: Peki bu durum hikaye tabanlı oyunlarda mı yoksa FPS tarzı oyunlarda mı kullanışlı hocam? FPS tarzı oynarım genelde. Genişletmek için tıkla... İkisi senaryo için de kullanışlı özellikleri var. Hikayeli oyunlarda özellikle, FPS dalgalanmalarında görüntü stabilitesini korur. Rekabetçi oyunlarda ise V-Sync ve FPS kısıtlayıcı kombine edilip kare zamanlamasını optimize ederek giriş gecikmesini mümkün olan en aza indirir.