Agresifrhyme Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ağustos 2019 Mesajlar 1.490 Çözümler 6 28 Aralık 2022 #1 Merhaba. NVIDIA ekran kartı ile oyun oynayacağım fakat alacağım monitörde G-Sync yok. Görüntüde sorun olur mu yani bulanıklaşma, pikselleşme gibi veya başka bir şey?
Merhaba. NVIDIA ekran kartı ile oyun oynayacağım fakat alacağım monitörde G-Sync yok. Görüntüde sorun olur mu yani bulanıklaşma, pikselleşme gibi veya başka bir şey?
emircancbr Femtopat Katılım 9 Aralık 2022 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2022 #2 Oyunlarda FPS sabitle problem yaşamazsın
Lory7 Hectopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 9.749 Çözümler 8 Yer Niğde 28 Aralık 2022 #3 Monitörde FreeSync var mı?
Agresifrhyme Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ağustos 2019 Mesajlar 1.490 Çözümler 6 28 Aralık 2022 #4 Lory7 dedi: Monitörde FreeSync var mı? Genişletmek için tıkla... Evet hocam ama AMD için olduğundan FreeSync biraz endişe ettim.
Lory7 dedi: Monitörde FreeSync var mı? Genişletmek için tıkla... Evet hocam ama AMD için olduğundan FreeSync biraz endişe ettim.
Lory7 Hectopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 9.749 Çözümler 8 Yer Niğde 28 Aralık 2022 #5 Agresifrhyme dedi: Evet hocam ama AMD için olduğundan FreeSync biraz endişe ettim. Genişletmek için tıkla... FreeSync olan monitörde G-SYNC açabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Agresifrhyme dedi: Evet hocam ama AMD için olduğundan FreeSync biraz endişe ettim. Genişletmek için tıkla... FreeSync olan monitörde G-SYNC açabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
mionellessi Hectopat Katılım 8 Ekim 2022 Mesajlar 1.607 Çözümler 6 Yer Samsun 28 Aralık 2022 #6 Ben 60 hz televizyon ile RDR 2 oynuyorum hiçbir sorun yok, gerisini sen düşün.