Prosper Blade Hectopat Katılım 25 Eylül 2019 Mesajlar 464 Çözümler 2 8 Ekim 2023 #1 Merhaba. Monitör ayarlarından Adaptive Sync açtım fakat NVIDIA denetim masasında G-Sync yok. HDMI ile bağlanıyorum. Ekran kartında DisplayPort yok. HDMI ekran kartına bağlı. Monitördeki ek DisplayPort girişini anakarta taksam olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ekim 2023
Merhaba. Monitör ayarlarından Adaptive Sync açtım fakat NVIDIA denetim masasında G-Sync yok. HDMI ile bağlanıyorum. Ekran kartında DisplayPort yok. HDMI ekran kartına bağlı. Monitördeki ek DisplayPort girişini anakarta taksam olur mu?
Özgür Adam Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ocak 2020 Mesajlar 2.163 Çözümler 17 Yer Bursa 8 Ekim 2023 #2 Prosper Blade dedi: Merhaba. Monitör ayarlarından Adaptive Sync açtım fakat NVIDIA denetim masasında G-Sync yok. HDMI ile bağlanıyorum. Ekran kartında DisplayPort yok. HDMI ekran kartına bağlı. Monitördeki ek DisplayPort girişini anakarta taksam olur mu? Genişletmek için tıkla... DisplayPort bağlantısı olmadan G-Sync'i açamazsın. Anakart girişindeki girişe taksan bile görüntü alamazsın.
Prosper Blade dedi: Merhaba. Monitör ayarlarından Adaptive Sync açtım fakat NVIDIA denetim masasında G-Sync yok. HDMI ile bağlanıyorum. Ekran kartında DisplayPort yok. HDMI ekran kartına bağlı. Monitördeki ek DisplayPort girişini anakarta taksam olur mu? Genişletmek için tıkla... DisplayPort bağlantısı olmadan G-Sync'i açamazsın. Anakart girişindeki girişe taksan bile görüntü alamazsın.
Prosper Blade Hectopat Katılım 25 Eylül 2019 Mesajlar 464 Çözümler 2 8 Ekim 2023 #3 Özgür Adam dedi: DisplayPort bağlantısı olmadan G-Sync'i açamazsın. Anakart girişindeki girişe taksan bile görüntü alamazsın. Genişletmek için tıkla... HDMI bağlı ekran kartına şu an görüntü var DisplayPort girişi var monitörde onu anakarta taksam ne olur?
Özgür Adam dedi: DisplayPort bağlantısı olmadan G-Sync'i açamazsın. Anakart girişindeki girişe taksan bile görüntü alamazsın. Genişletmek için tıkla... HDMI bağlı ekran kartına şu an görüntü var DisplayPort girişi var monitörde onu anakarta taksam ne olur?
Özgür Adam Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ocak 2020 Mesajlar 2.163 Çözümler 17 Yer Bursa 8 Ekim 2023 #4 Prosper Blade dedi: HDMI bağlı ekran kartına şu an görüntü var DisplayPort girişi var monitörde onu anakarta taksam ne olur? Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi DP kablosunu anakartta taksan da görüntü alamazsın.
Prosper Blade dedi: HDMI bağlı ekran kartına şu an görüntü var DisplayPort girişi var monitörde onu anakarta taksam ne olur? Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi DP kablosunu anakartta taksan da görüntü alamazsın.