G-Sync ve FreeSync neden aynı anda çalışıyor?

371182

Hectopat
Makaleler
2
G-Sync teknolojisi neden tek olmuyor da iki teknoloji aynı anda oluyor? Sadece G-Sync olan yok mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
FreeSync yazılımla işi bitirdiği için neredeyse her monitörde var ve uzun zamandan beri G-Sync(Compatible) FreeSync üstünden açılabildiği için ikisi de ürün başlığında bulunuyor.

Kullandığınız zaman 2'sinden birisi tabii ki.

Yani iki teknolejinin de bir monitörde özelliklerinde yazması normal mi yani sana iki teknolejiyide sunuyor ama senin dediğin gibi sen ikisinden birini etkinleştirip kullanabiliyorsun aslında ikisinide kullanabiliyorsun ama dediğiniz gibi ikisinide aynı anda kullanamıyorsun sadece 1 tanesini kullabiliyorsun doğrumudur ?

AMD kartın varsa Free-Sync kullanırsın NVIDIA karton varsa G-Sync kullanırsın. Monitör üreticileri bunların ikisini de desteklediğini belirtiyor sadece. Konuyu açmadan önce Google'da bi aratma yapsan daha iyi anlayabilirdin dediklerimizi.

Laptopumda da FreeSync ve G-SYNC var, dahiliyi kullandığım zaman FreeSync hariciyi kullandığımda G-SYNC devreye giriyor. İkisinin bir arada olması kötü bir şey değil.

Ben burdan sormak istedim sordum sitede google de araştırma yapmadan burda soru sormayın diye birşey yazıyormu ?

Ben buradan sormak istedim sordum sitede Google de araştırma yapmadan burada soru sormayın diye bir şey yazıyor mu?

Google'da arattım bu kaynağa eriştim. Ve benim için soru işareti ortadan kalktı. Bazen forumlara sorular sormak kalıcı faydalar sağlayabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…