G-Sync'li monitöre AMD GPU takmak

• Konuyu başlatan Slown
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 507

Slown

Kilopat
Merhaba arkadaşlar yakında sistem toplayacağım ve AMD ekrAn kArtlArı çok ilgimi çekiyor ama şu anki monitörüm: Dell 23.8 S2417DG 2K 165Hz G-syncli bir monitör.

Bazı monitörlerde yazmAsA bile FreeSync teknolojisi desteklendiğini biliyorum ama ben baktığım kadarıyla bulamadım yani. sadece G-Sync teknolojisinin olduğuna emin gibiyim. Buna rağmen 6800XT gibi bir kart alsam ve bu monitörle kullansam kaybım ne olur? FreeSync ve G-Sync teknolojisinden mahrum olurum evet ama bu bana çok dert olur mu veya yokluğunu çok arar mıyım fikirlerinizi merak ediyorum teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben önemli bir teknoloji olduğunu düşünüyorum. Böyle bir teknolojiden mahrum kalmak istemezdim.

Ben önemli bir teknoloji olduğunu düşünüyorum. Böyle bir teknolojiden mahrum kalmak istemezdim.

Anladım hocam. Ben yine de AMD kartlı bir sistem toplasam ve 1-2 ay idare edip monitörümü satıp, üstüne bir miktar ekleyip kartıma uygun bir monitör alsam daha mantıklı olur gibi. Bu koşullarda 1-2 ay idare edebilir miyim? Oyunlarda vs çok yırtılma yaşar mıyım?

Anladım hocam. Ben yine de AMD kartlı bir sistem toplasam ve 1-2 ay idare edip monitörümü satıp, üstüne bir miktar ekleyip kartıma uygun bir monitör alsam daha mantıklı olur gibi. Bu koşullarda 1-2 ay idare edebilir miyim? Oyunlarda vs çok yırtılma yaşar mıyım?

Düşük FPS almadığın sürece oyunlarda takılma yaşamazsın. Yüksek FPS alan kullanıcıların çoğu Sync özelliği devreye sokmuyor. Bu kullanıcının kararı. Elindeki monitörü satıp FreeSync Pro olan tipte monitör araştırabilirsin. İyi bir fiyata gitmesi gerekiyor monitörünün.

Düşük FPS almadığın sürece oyunlarda takılma yaşamazsın. Yüksek FPS alan kullanıcıların çoğu Sync özelliği devreye sokmuyor. Bu kullanıcının kararı. Elindeki monitörü satıp FreeSync Pro olan tipte monitör araştırabilirsin. İyi bir fiyata gitmesi gerekiyor monitörünün.

Anladım içimi ferahlattınız, teşekkürler. Evet 2. el olarak sarı sitede en ucuza 3700 liradan başlıyor. O fiyatlara satabilirsem FreeSync teknolojili bir monitöre geçeceğim. Tekrardan teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı