G102 alınmalı mı ?

Daha fazla  
Yaklaşık 1.5 sene önce aldığım SGM X7 farem (Evet bu kadar uzun süredir çalışması beni de şaşırttı.)artık emekli olma vakti geldi. Bu yüzden yeni bir fare almak istiyorum. Şu an bütçeme uygun G102 ve Rival 100 var. Şu anki farem ile 400 DPI çözünürlükte oynuyorum. Rival 100'e baktığımız zaman 400 DPI seçeneği yok. G102 beni gerçekten kendine çekiyor fakat elime oturabileceği hakkında hiçbir bilgim yok. Rival 100 denedim elime güzel oturdu fakat DPI kısmı beni endişeye sokuyor. Sizce hangisini almalıyım ? (G102'yi şu anda teşhir olarak Konya'da hiçbir yerde bulamadım.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Gerçekten çok iyi olur. Nereden aldınız ?
N11'den aldım.

@Toshi hocam mouse dün elime geçti bugün de biraz test etme fırsatı buldum.
Mouse gerçekten sade ve ele oturur cinsten (G300S'e göre biraz iri). Boyutları benim için gayet iyi.
Geniş DPI aralığından dolayı da istediğiniz gibi ayarlayabiliyorsunuz. Renklendirmesi de muhteşem.
Kesinlikle bu fiyatlarda gözü kapalı alabilirsiniz.

N11'den aldım.

@Toshi hocam mouse dün elime geçti bugün de biraz test etme fırsatı buldum.
Mouse gerçekten sade ve ele oturur cinsten (G300S'e göre biraz iri). Boyutları benim için gayet iyi.
Geniş DPI aralığından dolayı da istediğiniz gibi ayarlayabiliyorsunuz. Renklendirmesi de muhteşem.
Kesinlikle bu fiyatlarda gözü kapalı alabilirsiniz.
Teşekkürler, Parayı bulduğum zaman ilk yapacağım iş bu Mouse'yi almak.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı