E eeburak11 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Şubat 2015 Mesajlar 1.051 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2020 #1 Başlıktata yazdığım gibi G102'ye çay döküldü kuruttum, şuan çalışıyor. Ancak tuşlar içten yapışıyor zor basıyor. Hangi ürün ile temizleyebilirim arasını?
Başlıktata yazdığım gibi G102'ye çay döküldü kuruttum, şuan çalışıyor. Ancak tuşlar içten yapışıyor zor basıyor. Hangi ürün ile temizleyebilirim arasını?
Teru Mikami Hectopat Katılım 19 Ocak 2016 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2020 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et G102'nin üst kapağını açmak için altındaki vidaları çıkarmak gerekiyor. (video konu dışı)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et G102'nin üst kapağını açmak için altındaki vidaları çıkarmak gerekiyor. (video konu dışı)
E eeburak11 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Şubat 2015 Mesajlar 1.051 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2020 #3 Teru Mikami dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et G102'nin üst kapağını açmak için altındaki vidaları çıkarmak gerekiyor. (video konu dışı) Genişletmek için tıkla... Konu çözüldü. İçini açıp etil alkol ile üst kapağı ve clickleri temizledim kuruttuktan sonra düzeldi.
Teru Mikami dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et G102'nin üst kapağını açmak için altındaki vidaları çıkarmak gerekiyor. (video konu dışı) Genişletmek için tıkla... Konu çözüldü. İçini açıp etil alkol ile üst kapağı ve clickleri temizledim kuruttuktan sonra düzeldi.
Emre C Technopat Sosyal Sorumlusu Yönetici Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 18 Şubat 2019 Mesajlar 14.716 Makaleler 13 Çözümler 705 19 Şubat 2020 #4 İyi, bir daha dökmemeye özen gösterin.
E eeburak11 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Şubat 2015 Mesajlar 1.051 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2020 #5 Emre C dedi: İyi, bir daha dökmemeye özen gösterin. Genişletmek için tıkla... Tamam.