G102 için Wraithesports Hoverpad skatez alınır mı?

Merhaba arkadaşlar, G102 kullanıyorum skatezleri soyuldu mu ne yaptı anlamadım farenin skatezleri çok kötü ve mouse almak istemiyorum buna alıştım ve yükseğini de istemiyorum. Bu skatezler alınır mı? Fiyatı farenin 3'te 1 kadar neredeyse kullanan var mı? Başka skatez önerilerine de açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam kargoyla 100 TL'ye geliyor zaten dediğiniz gibi bir 100 daha koysanız aynı fareyi alıyorsunuz. Bende G102 4 yıl kullandım skatez değişmeden. Garantisi devam ediyor mu?
Bir Logitech'e falan yaz belki yenisini yollarlar.

Hocam Türkiye'de Corepad vb. markaların skatezleri satılmıyor. Logitech'ten size gelende kusur olduğunu düşünüyorsanız talep edebilirsiniz ancak zaten o kadar da iyi stok skatezleri bulunmuyor. Wraith oldukça iyidir, alabilirsiniz.

3-4 ay önce değişim yaptılar ve şuan garantisi bitti yenisini alsam skatezleri yine eskiyecek mouse un tek problemi skatezleri.
Garantisi bitmiş olsada bir yazıp şansını dene bence . Belki tekrardan gönderim sağlarlar.

3-4 ayda nasil eskidi skatezler? Direkt masa uzerinde yada cok sert bir yuzeyde falan mi kullaniyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…