OzanB2 Hectopat Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 97 20 Kasım 2020 #1 Logitech G G102 Siyah RGB Gaming Mouse | ITOPYA Bu fareyi sipariş ettim ancak lightsync modeli mi Prodigy mi emin olamadım hangisi olduğunu söyler misiniz?
Logitech G G102 Siyah RGB Gaming Mouse | ITOPYA Bu fareyi sipariş ettim ancak lightsync modeli mi Prodigy mi emin olamadım hangisi olduğunu söyler misiniz?
feahleinda_ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ağustos 2020 Mesajlar 6.029 Çözümler 61 Yer ㅤ 20 Kasım 2020 #2 Linkteki Lightsync olan modeli sayfada fotoğrafın solunda görünüyor. Bu arada Lightsync modeli daha yeni ve sorunları giderilmiş bizzat kendim de kullanıyorum.
Linkteki Lightsync olan modeli sayfada fotoğrafın solunda görünüyor. Bu arada Lightsync modeli daha yeni ve sorunları giderilmiş bizzat kendim de kullanıyorum.
OzanB2 Hectopat Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 97 20 Kasım 2020 #3 feahleinda_ dedi: Lightsync olan modeli ürün kodundan çıkıyor zaten. Bu arada Lightsync modeli daha yeni ve sorunları giderilmiş bizzat kendim de kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Evet evet ondan üstüne düştüm bu kadar
feahleinda_ dedi: Lightsync olan modeli ürün kodundan çıkıyor zaten. Bu arada Lightsync modeli daha yeni ve sorunları giderilmiş bizzat kendim de kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Evet evet ondan üstüne düştüm bu kadar