B bilmemneismi Centipat Katılım 5 Eylül 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2024 #1 Video: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Video: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
RespawN Megapat Katılım 30 Ocak 2014 Mesajlar 106 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Ocak 2024 #2 Rival 3 ve Deathadder V2Pro'da aynı sorunları yaşadım, yaşıyorum. Tek çare Würth genel temizleyici sprey. Bir iki fıs çözer problemi.
Rival 3 ve Deathadder V2Pro'da aynı sorunları yaşadım, yaşıyorum. Tek çare Würth genel temizleyici sprey. Bir iki fıs çözer problemi.
picl raknhocam Megapat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 8.764 Makaleler 7 Çözümler 151 Yer İzmir, Buca Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600 ASUS ROG STRIX RX 6650XT OC ASUS ROG STRIX B550-F ASUS ROG STRIX 650G Phanteks Eclipse G360A Patriot Viper Steel 2x8GB 4000MHz CL19 Kingston NV2 500GB ID-Cooling SE 214XT ARGB GIGABYTE G24F-2 + Acer SA230ABI Akko 5075 RGB ASUS ROG Gladius III AimPoint Wireless V2 HyperX Cloud Core Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2024 #3 Scroll tuşu rezalet ötesi olduğu için scroll jumping yapıyor. İçine üflemeyi dene, kısa süreli az da olsa çözüm olabilir fakat uzun dönemde her türlü problem yaratır. Uğraşamam diyorsan at gitsin düzgün bir şey alırsın.
Scroll tuşu rezalet ötesi olduğu için scroll jumping yapıyor. İçine üflemeyi dene, kısa süreli az da olsa çözüm olabilir fakat uzun dönemde her türlü problem yaratır. Uğraşamam diyorsan at gitsin düzgün bir şey alırsın.
AhmetKonyaspor Decipat Katılım 2 Haziran 2023 Mesajlar 2.266 Çözümler 7 1 Ocak 2024 #4 Ben hiç farenin tekerleğini bile kullanmıyorum. Orta tuşa basınca otomatik kaydırma eklentisi devreye giriyor oradan işlerimi hallediyom.
Ben hiç farenin tekerleğini bile kullanmıyorum. Orta tuşa basınca otomatik kaydırma eklentisi devreye giriyor oradan işlerimi hallediyom.
B bilmemneismi Centipat Katılım 5 Eylül 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2024 #5 AhmetKonyaspor dedi: Ben hiç farenin tekerleğini bile kullanmıyorum. Orta tuşa basınca otomatik kaydırma eklentisi devreye giriyor oradan işlerimi hallediyom. Genişletmek için tıkla... Valorant oynarken bıçtan silaha geçerken tabanca da kalıyor onun yüzünden ölüyorum.
AhmetKonyaspor dedi: Ben hiç farenin tekerleğini bile kullanmıyorum. Orta tuşa basınca otomatik kaydırma eklentisi devreye giriyor oradan işlerimi hallediyom. Genişletmek için tıkla... Valorant oynarken bıçtan silaha geçerken tabanca da kalıyor onun yüzünden ölüyorum.