G102 mi SS RIVAL 300 mü?

LeMoNata

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Başlıkta gördüğünüz iki mouse arasında kaldım. Bilindiği üzere G102 daha ucuz o yüzden G102 almayı düşünüyorum. RIVAL 300 biraz daha pahalı aradaki para farkına değer mi? Oynadığım oyunlar PUBG, CS:GO. Bu arada elim normal bir insana göre büyük. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Elin büyükse Rival 300 almanı öneririm.

Ben Fanboy falan değilim. Amma ve lakin FPS oyuncusu iseniz, özellikle de CS:GO oyuncusu iseniz,
Steel Series ve Zowie'den başka bir fareyi tavsiye etmiyorum. Bu iki markanın bu konuda üst düzey olduğunu düşünüyorum. Kullanmış olduğum ve aldığım verimden mütevellit bunları söyleyebiliyorum.

O zaman RIVAL 300 alacağım, tavsiyeniz için teşekkürler.

Yukardaki yoruma katılıyorum FPS oyunları için zowie üzerine yok ama pahalı.

RIVAL 300 siparişini verdim bile. Zowie Türkiye'de aşırı pahalı.

FPS tarzı oyumlar oynuyorsan Rival 300 farklı oyunlar oynuyorsan G102 çünkü G102 FPS faresi falan değil. Ama gene CS:GO olarak Logitech G Pro mouse var. FPS faresidir. Calyx kullanıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
keşke 310 alsaydınız rival300ler de kauçuk erime sorunu var
Hocam fareyi kullanmadan, sağdan soldan duyduğunuz yorumlar ile bilgi kirliliği yapmayınız lütfen. O dediğiniz sorun, eli fazla terleyen ve fareye baskı uygulayan insanlar için geçerli. Ben kullandım ve bir sorun yaşamadım. Ha tabi 1 yıl geçer 2 yıl geçer üstünden, kul yapımı neticesinde. Fakat fareyi sadece oyun oynamak için kullanmak isteyen kullanıcılar için, bu sorunun meydana geleceğini düşünmüyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…