G102 Ses Çıkarıyor

Makaleler
2
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Yanlarına hafifçe bastırınca sanki bir şeye sürtüyormuş gibi ses çıkartıyor. Alttan veya üstten baskı uygulayınca ses azalıyor. Videoda gördüğünüz gibi. 1 dakika filan bastırıp bu sesi çıkarttığınızda ses azalıyor, bir süre çıkmıyor. 1-2 saat sonra denediğimde tekrar ses geliyor. Günlük kullanımda beni çok rahatsız ediyor. Ne yapmam gerek? Galiba vidasını sıkmam gerek de nerede olduğunu bilemiyorum, göremedim. DPI tuşundan da yay sesi geliyordu küçük kağıt koyarak çözdüm. Bu sorun içinde ışığın geldiği tarafa küçük kağıt koyunca sürtünce kesildiğinden ses kesiliyor. Tamamen dış plastikle alakalı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uzun zamandır kullanıyorsanız veya tutarken bastırarak, sert kullanıyorsanız olmuş olabilir çünkü fare gevşemiş.

Bence en temizi garantiye göndermek olacaktır DPI tuşundan da ses geliyormuş. Senin yerinde olsaydım direk garantiye gönderirdim genelde herkes Logitech müşteri hizmetleri iyi der şansını denemende fayda var.
DPI tuşundan şu an ses gelmiyor. Garantiye gönderdikten sonra iade edilmesinden korkuyorum.

5 aydır falan kullanıyorum ben fakat bende bir sıkıntısı olmadı.Dedikleri gibi destekle iletişime geçebilirsin.

Hepsiburada'ya yolladım ürünü. Beklemedeyim.
Ürün yenisi ile değiştirildi. Yanlara bastırınca ses çıkmıyor bu sefer.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…