G102 vs G300S + Mousepad

cloved

Hectopat
Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi sizce hangisidir veya başka tavsiyeniz var mıdır?
(Bütçem max120tl)

Son düzenleme:
Çözüm
G102, G300s'e göre daha yeni bir sensöre sahip aralarından G102'yi tercih ederdim ama Steelseries Rival 100'e de bir göz atın derim.
Bir yorum daha eklemem gerekiyor.

CM beyin reklamını yaptığı farede oldukça iyi bir sensör bulunuyor. Ama ben olsam yine G102 alırdım, elinize hangisi oturuyorsa onu alın. İlla G102'ye şartlandırmayın kendinizi.

Mousepad piyasası ikiye ayrılır, Steelseries QcK ve diğerleri. Sanırım cevabı anladınız :)

Mousepad de alın ayrıca. Mousepad o fareler için çok önemlidir. Skatezlerini çizdikten sonra o kadar para vermenizin bir anlamı kalmaz.

O zaman g102 alacağım Mert Beyin de katkılarıyla mausepadi daha sonra alırız artık. Başka önerileriniz yoksa konuyu çözümüne kavuşturacağım. Hepinize ayrı ayrı teşekkürler.

O zaman g102 alacağım Mert Beyin de katkılarıyla mausepadi daha sonra alırız artık. Başka önerileriniz yoksa konuyu çözümüne kavuşturacağım. Hepinize ayrı ayrı teşekkürler.

50 defa uyarmazsam içim rahat etmez.

Fareleri denemeden kesinlikle almayın. Elinize oturmadıktan sonra sensörü istediği kadar iyi olsun, A4 Tech kullanıyormuş gibi hissedersiniz.

Bizim gibi garibanlar alıyor denemeden ağabey. :)

İnternetten alacaksanız 14 gün koşulsuz iade hakkınız var. G102 elinize oturmazsa iade edin. Dediğimde şaka yapmıyorum. Elinize oturmayan fare hayatınızı zehir eder. Günde 10 saat oynuyorsanız bileğinizi bile sakatlar.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı