Bir süre Logitech G102 kullandım ve scroll tuşu bozulmuştu. Kronik sorun sanırım, bir süre sonra scroll tuşu bozuluyor. @Emre C'de kullanıyordu diye hatırlıyorum, o da bir şeyler söyleyebilir.
2 Yıl Türkiye Resmi Distribütörü ConnectGame Garantili Delux M625 (PMW3360) Optik Gaming Mouse Ergonomik oyun faresi e-spor seviyesi gaming mouse Yüksek hassasiyetli 12000 DPI optik sensör Yeni Kailh 4.0 Red Switchler ile sıradan mouselara kıyasla çok daha hızlı tuş basımı algılama...
Bir süre Logitech G102 kullandım ve scroll tuşu bozulmuştu. Kronik sorun sanırım, bir süre sonra scroll tuşu bozuluyor. @Emre C'de kullanıyordu diye hatırlıyorum, o da bir şeyler söyleyebilir.
G102 internet kafede kullanmıştım 1 2 defa farenin arka tarafı cok yukarıda bu bana cok rahatsız gelmişti. Tabii senin elin nasıldır mouse nasıl tutuyorsun bilemem.
5-6 yıldır G102 kullanıyorum ürün fiziksel olarak bana sıkıntı çıkarmadı küçük ve hafif bir mouse elimde küçük olduğu için bana çok iyi geliyor ama programı gerçekten berbat. Sırf programı için bile bu ürün elenebilir öyle diyebilirim.
Anlıyorum, bunu bilmiyordum. Öğrenmiş oldum, scroll tuşunun kronik sorun olduğunu biliyordum da onu bilmiyordum. Çift tıklama sorununun sadece Prodigy sürümünde olduğunu biliyordum.