G103 klavyeden mekanik klavyeye geçmek

Utku Kahraman

Hectopat
Daha fazla  
Bu piyasayla pek ilgili olmadığım için piyasayı bilmiyorum. Ben şu anda Logitech G103 kullanıyorum. Bundan bir mekanik klavyeye geçsem büyük bir farklılık olur mu? Diyelim ki geçeceğim bir mekanik klavye veya mekanik hisli klavye bana ne kadara mâl olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçeceğiniz klavyeye bağlı. G103 güzel bir klavyedir. Memnunsanız değiştirmeye gerek yok. Ancak değiştirecekseniz gerçekten kaliteli mekanik klavyelere yönelmelisiniz. Aksi durumda yapılan geçiş sizi memnun etmeyebilir.

Ben de G103 kullanıyorum. Bozulmadıysa değiştirmenin bir anlamı yok eğer mekanik takıntınız yoksa.

Herhangi bir mekanik takıntım yok. Sadece mekanik klavyelerle ilgili bir bilgi almak istedim. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mekanik klavye gereksiz değildir öncelikle. Kutusunun üstüne mekanik klavye yazılıp satılan klavyelerde değildir. Bütçen varsa ve cidden iyi bir klavye almak istiyorsan mekanik klavye tam aradığın çeşittir.

Hem uzun ömürlü olur, hem ihtiyacını karşılarsın. Zira bir mekanik klavye switchi ile zarlı klavyeleri aynı kefeye koyamayız. Soruya gelecek olursan geçmek istediğin modeli ve bütçeni de söylersen iyi olur. Ona göre geçip geçilmeyeceğini söyleyebiliriz.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı