G103 ve Ekran Klavyesi Açılış Ekranında Sayı Yazıyor Ama Harf Yazmıyor

Raikkonen

Hectopat
Merhaba Logitech G103 klavyem var ve az önce başıma tuhaf bir olay geldi. Windows açılış ekranında şifre girmek isterken klavyenin harf tuşları çalışmadı ancak sayılar çalışıyor. Aynı şekilde Ekran Klavyesini de denedim onda da harfler çalışmazken sayılar çalışıyor. Şifrem sayılardan oluşuyordu bilgisayarı açabildim. USB aygıtları ve klavye driverlarını kontrol ettim güncel. Şuan bu satırları klavye ile yazıyorum yani bilgisayar açıkken kullanılabiliyor. Aynı şekilde Ekran Klavyesi de bilgisayar açıkken çalışıyor. Bu durumun sebebi ve çözümü ne olabilir arkadaşlar?
Not: Sıvı teması vs. değişken bir durum olmadı.

Son düzenleme:
Bende de baslangic ekraninda harfler calismiyor. Belki Windows 10 ile alakali bir durum olabilir. Benimde sifrem sayilardan olusuyor.

Win10 Pro lisansım yazılımbudur sitesinden aldığım lisans, onunla mı ilgilidir diyorsunuz?

Başka bir klavye ile denediniz mi?
Elimde başka klavye yok malesef ama sorunun klavye kaynaklı olduğunu sanmıyorum çünkü bilgisayar açıldıktan sonra klavye her fonksiyonu yerine getirebiliyor ve ekran klavyesi de açılışta aynı sorunlu davranışı sergiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…