Satılık G103 ve G300s Klavye Mause Seti

zaza_yk

Kilopat
Makaleler
1
Arkadaşlar başlıkta belirtmiş olduğum gibi 4 gün önce bana gelen bu hediyeyi satmayı düşünüyorum. D&R Mağazasından alınmıştır. Faturası kutusu her şey durmaktadır. Sadece merak konusundan dolayı açılmıştır kutusu. Şuan bunu almayı düşünseniz 200 TL'den aşağıya alamazsınız. Ben size sıfırını 150 TL'ye bırakıyorum.
Şişli - Mecidiyeköy yakınlarında olana elden teslim yapılır.

Whatsapp dan yazmak isteyen. 0534 914 1301

Son düzenleyen: Moderatör:
Kutu içindeki cihazın ne fotosunu koymamı bekliyorsun ki. Sıfır el sürülmemiş kullanılmamış sadece kontrol maksatlı açılmış. Technopat kullanıcıları zaten mause ve klavye markalarını bildiklerinden dolayı tanıtıma gerek duymuyorum.

İlla kutunun açık olmasına gerek yok resim için ürünlerin dışarıdan kutularını çekip koymanız gerekli. Sonuçta ürün satıyorsunuz. Moderatör olması gerekeni söylemiş. Sizin düşüncenize göre ikinci el araba ilanlarına da resim koymasınlar nasıl olsa arabanın görünüşünü biliyoruz değil mi?

2. el araç kıyaslamasını nasıl yapıyorsun merak ediyorum.Kullanılmadı tuşuna basılmadı, sıfır kutusunda açılıp konuldu içine diyorum. Sizden ricam sırf yorum olsun diye yorum yapmayın. Modaratör sadece güzel bir ilanda bulundu bende gerek duymuyorum diyorum. Çok görüntü istiyorsanız telefonu yazdım whatsapp dan yazın faturasını da göstereyim.

Nasıl da anlamamazlıktan geliyorsunuz. Araç konusunda ne demek istediğim gayet ortada. Ama isterseniz tekrar anlatırım. Sizin kafanıza göre ilanı nasılsa herkes biliyor internette orda burda gördü resim koymasam da olur diyorsunuz. Araç ilanı ile karşılaştırma sebebim ise şu yüzden aynı model arabanın binlerce ilanı var e nasılsa diğer insanlar arabayı gördü biliyor diyerek resim koymasa olur mu? Olmaz. Bu yüzden resim koyun diyoruz ki ikinci el ilanlarda kesinlikle resim olmalı. Umarım anlamışsınızdır.

Mübarek 2. el araç kullanılmış darbesidir boyasıdır aksesuarıdır vs. dünya kadar ayrıntısı özelliği var. Olayı niye büyütüyorsun. Kutusunda G103 ve G300s Klavye mause seti. Darbe görmemiş çizilmemiş içerisinde sigara içilmemiş boyasız masrafsız muayyerdir. Muayenesi 2 yıllıktır, fabrika çıkışlıdır. Model olarak hatchback veya Station Wagon değildir. Orta kasa Sedan'dır. Garanti kapsamındadır. full+full sürümüdür. (( Araçla kıyaslamada yaptırdın ya helal olsun. )) Aracın aynı modelin bin bir türlü teferruatları vardır. Bunda sadece modeli yazarsın sıfırı neyse o çıkar karşına. İlla ben fotoğrafsız yapamam diyorsan, buyur sana temsili bir fotoğraf. Haaa bu arada Plakayı kapalı tutmuyorum ki hasar kaydını araştıra bilesiniz diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…