S Serdar Korkmaz Ziyaretçi 2 Haziran 2014 #1 Arkadaşlar bizim dizüstünde fark ettim bu olay nedir? nVidia'nın programında kendi ekran kartı hariç her şeyi kabul ediyor. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Haziran 2014
Arkadaşlar bizim dizüstünde fark ettim bu olay nedir? nVidia'nın programında kendi ekran kartı hariç her şeyi kabul ediyor.
Kokasi35 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mart 2014 Mesajlar 1.299 Makaleler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Full-Stack Developer 2 Haziran 2014 #2 Günümüzdeki oyunlar için yetersiz diyor. ''Kabul etmedim'' demiyor.
Mert Mısırlı Hectopat Katılım 27 Mart 2014 Mesajlar 859 Makaleler 5 Yer Kocaeli, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2014 #3 Ekran kartın çok eski olabilir mi sence?
S Serdar Korkmaz Ziyaretçi 2 Haziran 2014 #4 Günümüzdeki oyunları işlemci "Kabul ettim" diyor yeterli diyor o zaman Anladığım kadarı ile bu program bu ekran kartı için üretilmemiş. Mert Mısırlı dedi: Ekran kartın çok eski olabilir mi sence? Genişletmek için tıkla... Eski olduğunu biliyoruz kardeşim sen konuyu anlamadın herhalde benim ekran kartı ile dalga geçiyorsun. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Haziran 2014
Günümüzdeki oyunları işlemci "Kabul ettim" diyor yeterli diyor o zaman Anladığım kadarı ile bu program bu ekran kartı için üretilmemiş. Mert Mısırlı dedi: Ekran kartın çok eski olabilir mi sence? Genişletmek için tıkla... Eski olduğunu biliyoruz kardeşim sen konuyu anlamadın herhalde benim ekran kartı ile dalga geçiyorsun.
Mert Mısırlı Hectopat Katılım 27 Mart 2014 Mesajlar 859 Makaleler 5 Yer Kocaeli, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2014 #5 Yanlış anlıyorsun! Ekran kartın güncelliğini yitirmiş. O yüzden Nvıdıa destek vermiyor olabilir. Bunu demeye çalıştım.
Yanlış anlıyorsun! Ekran kartın güncelliğini yitirmiş. O yüzden Nvıdıa destek vermiyor olabilir. Bunu demeye çalıştım.
Göksel Gündüz Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 27 Eylül 2013 Mesajlar 4.307 Makaleler 6 Çözümler 12 Yer İzmir-Alsancak Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Fizikçi 2 Haziran 2014 #7 GeForce Experience (GFE) için Sistem Gereksinimleri | NVIDIA
S Serdar Korkmaz Ziyaretçi 2 Haziran 2014 #8 Arkadaslar moralim bozuldu kusura bakmayın konuyu silmek istiyorum onu da yapmamıslar herhalde. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Haziran 2014
Uton Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ağustos 2013 Mesajlar 9.116 Makaleler 3 Çözümler 38 2 Haziran 2014 #10 Ekran kartın desteklemiyor. Yani biraz eski kalmış.