G2 kullanıcıları G2'den memnun mu?

Jok

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar ben g2 alacağım ancak öncelikle telefon hakkında yorumlarınızı belirtir misiniz? Memnun musunuz? Batarya, işlemci, ekran, kullanım açısından memnun musunuz? Yardımlarınızı bekliyorum, iyi günler!

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim sistemsel olarak hiç bir sıkıntı bekleme ama batarya son 4.4 güncellemesi ile 1 gün e düştü. Ki bu yine az bir süre değil kullanım gayet iyi ekra ips olduğundan güzel tek eksik on kamera lensi dandik

Peki 4.4 yüklemesem kaybedeceğim şeyler neler? Ve 4.4den sonra gelen değişiklikler neler? Peki kardeşim 1 gün gidiyor da ekran parlaklığı kaçta gidiyor? Ne bileyim mobil veri açık mı oluyo? Yani bunun gibi durumları yazar mısın?

Kardeşim benim wifi sürekli acık dün araliksız oyun oynadim gta 6 saat gitti telefon ışık yüzde 50 bana göre yeterli normal günlük kullanımda günü çok rahat çıkartırsinız 4.4.2'de banada pil performansı düştü gibi geldi ama 4.2.2 yi zaten 2 gün kullandım.Aldıktan sonra hemen 4.4 yükledim memnunum tavsiye ederim.

Son düzenleme:
Kardeşim telefonu bugün satın aldım ve oldukça memnun kaldım hızına tavsiye ederim.

Kardeşim sen hangi versiyonunu aldın? Ve kaç gb boş yer kalıyor?

4.4.2 ile birlikte pil performansının düştüğü herkes tarafından aşikar. Yinede 1 günü çıkartıyor.
Oyun işleri falan genelde hevestir. 1 hafta sonra bütün oyunları sildim ben.

Zar zor da olsa 1 gün götürüyor günümü. Çoğunlukla Wi-Fi - kamera ve video ağırlıklı kullanıyorum.
Telefonun ön yüzeyi adeta boydan boya bir ekran gibi, zaten en hoşuma giden şey de bu. Köşelere takılmıyorsun, tepsi gibi

kardeşim 16 gb aldım 4.4. e güncelledim bugün sabah 8 den beri oyun oynuyorum şu anda şarjı yüzde 25 civarı bişe şarjı iyi dayanıyor

bunlarda yüklediğim oyunlar geriye kalalınıda çok fazla şarkı ile doldurdum 1 gb yer kaldı

Hocam hangi oyunlari oynuyosun ve wifi ve ışık durumunu ögrenebilirmiyim ben gta sa oynuyorum 6 saat filan gidiyor aralıksız ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…