G2020 sistem CS 1.6 veya CS Source açar mı?

İşletim sistemi
Windows 7
CS Source arkadaşımın daha yüksek bir sitemi var ama söylediğine göre drop yiyormuş.

CS 1.6'dan bahsediyoruz GO değil.

1.6 işte yani ne olur ne olmaz diye 4 GB'a yükselt falan diyorum.
O RAM ile yaşanmaz vallahi 4 GB ya da 8 GB'a yükselt.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Davut SilerHan yaşanır da yeni oyunlar oynanmaz sadece sistemde SSD olmamasına reğmen 10 yıllık HDD varken 18 saniyede açılıyor mesela.
CS Source de donar ama 1.6'yı rahatlıkla oynarsınız.
Source o kadar önemli değil 1.6 oyatması daha önemli.

1.6 işte olum yani ne olur ne olmaz diye 4 GB'a yükselt falan diyorum.
O RAM ile yaşanmaz vallahi 4 GB ya da 8 GB'a yükselt.

Hocam bu Türkiye şartlarında RAM yükseltmeyi kolay mı sanıyorsunuz siz bir yere gidip bir çalışın bakalım kolay mı para kazanmak.

Hocam bu Türkiye şartlarında RAM yükseltmeyi kolay mı sanıyorsunuz siz bir yere gidip bir çalışın bakalım kolay mı para kazanmak.
Hocam biz 4GB ile bile zor yaşıyoruz sebebi çoğumuzun babasının rasgele alması.
Performanstır bilgisayar parçalarıdır o tür konuları bilmedikleri için ilk bilgisayarı rasgele seçiyorlar.

Ben büyümüş olsam taksitle parçalar alıp yükseltirdim kolayca.
Ama büyüyene kadar herkes babasının kuklası.
O PC alamazsa/yükseltemezse biz de büyüyene kadar yapamayız.

4 GB RAM 200 TL öğrenci bir insan için altın değerinde.
Denersin artık, 30 FPS alırsın da gidip benim HD3650'yi bile taksan canlanır zaten 100 FPS alırsın büyük maplar hariç.

Büyük maplar derken assault, dust2 gibi haritalardan mı bahsediyordunuz çünkü o maplarda oynayacağım.

@Davut SilerHan parada yok o yüzden de olabilir ve 4 GB RAM az değil bence Windows 10 için az.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…