A Assecreed Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 8.728 Çözümler 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2021 #21 Oyunda da FPS değişken. Bazen en yüksek ayarlarda 2 chunk ile 30FPS alıyom. Bazen aynı yerde 60. Oyunu 4 chunk ile de oynayabiliyorum. Khamzat dedi: Evet oyunu en çöpe çekerseniz her bilgisayar açar Genişletmek için tıkla... Önemli olan açması değil mi zaten? Oynanıyor işte oyun. Hem her bilgisayar açamaz. Bu kartın alt sürümleri zor açıyor.
Oyunda da FPS değişken. Bazen en yüksek ayarlarda 2 chunk ile 30FPS alıyom. Bazen aynı yerde 60. Oyunu 4 chunk ile de oynayabiliyorum. Khamzat dedi: Evet oyunu en çöpe çekerseniz her bilgisayar açar Genişletmek için tıkla... Önemli olan açması değil mi zaten? Oynanıyor işte oyun. Hem her bilgisayar açamaz. Bu kartın alt sürümleri zor açıyor.
yeeet Hectopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 1.170 Makaleler 1 Çözümler 10 10 Haziran 2021 #22 Assecreed dedi: Oyunda da FPS değişken. Bazen en yüksek ayarlarda 2 chunk ile 30FPS alıyorum. Bazen aynı yerde 60. oyunu 4 chunk ile de oynayabiliyorum. Önemli olan açması değil mi zaten? Oynanıyor işte oyun. Hem her bilgisayar açamaz. Bu kartın alt sürümleri zor açıyor. Genişletmek için tıkla... Haklısınız zaten oyunu bilgisayarın kendisi oynuyor. Hem bir optfine en azından 4x4 texture kursaydınız.
Assecreed dedi: Oyunda da FPS değişken. Bazen en yüksek ayarlarda 2 chunk ile 30FPS alıyorum. Bazen aynı yerde 60. oyunu 4 chunk ile de oynayabiliyorum. Önemli olan açması değil mi zaten? Oynanıyor işte oyun. Hem her bilgisayar açamaz. Bu kartın alt sürümleri zor açıyor. Genişletmek için tıkla... Haklısınız zaten oyunu bilgisayarın kendisi oynuyor. Hem bir optfine en azından 4x4 texture kursaydınız.
A Assecreed Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 8.728 Çözümler 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2021 #23 Sonra grafikleri yükseğe çekip chunkları 4'e aldım zaten. Ben düşük ayarlarda oynamaya alışığım.
William Crusader Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 5.371 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 10 Haziran 2021 #24 1.8.9'da bu pack'i yükleyip, en iyi ayarları yaparsanız FPS arttırabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
1.8.9'da bu pack'i yükleyip, en iyi ayarları yaparsanız FPS arttırabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
The10thDoctor Hectopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 3.886 Çözümler 18 Yer TARDIS Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 NH.QFLEY.004 Intel Core I5-12500H Kingston DDR4 3200 MHz 16 GB RAM RTX 3050Ti Samsung 512 GB M.2 SSD Cinsiyet Erkek Meslek Time Lord 10 Haziran 2021 #25 Assecreed dedi: Sonra grafikleri yükseğe çekip chunkları 4'e aldım zaten. Ben düşük ayarlarda oynamaya alışığım. Genişletmek için tıkla... Hocam enderman saldırırsa nasıl öldürüyorsunuz zor değil mi?
Assecreed dedi: Sonra grafikleri yükseğe çekip chunkları 4'e aldım zaten. Ben düşük ayarlarda oynamaya alışığım. Genişletmek için tıkla... Hocam enderman saldırırsa nasıl öldürüyorsunuz zor değil mi?
A Assecreed Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 8.728 Çözümler 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2021 #26 The10thDoctor dedi: Hocam enderman saldırırsa nasıl öldürüyorsunuz zor değil mi? Genişletmek için tıkla... Ben test için oynuyorum. Hem enderman öldürme kolay
The10thDoctor dedi: Hocam enderman saldırırsa nasıl öldürüyorsunuz zor değil mi? Genişletmek için tıkla... Ben test için oynuyorum. Hem enderman öldürme kolay
William Crusader Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 5.371 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 10 Haziran 2021 #27 The10thDoctor dedi: Hocam Enderman saldırırsa nasıl öldürüyorsunuz zor değil mi? Genişletmek için tıkla... Kılıç ile sağ tık yaparsan barış anlaşması yapıyor Enderman'ler. 1.8.9 da.
The10thDoctor dedi: Hocam Enderman saldırırsa nasıl öldürüyorsunuz zor değil mi? Genişletmek için tıkla... Kılıç ile sağ tık yaparsan barış anlaşması yapıyor Enderman'ler. 1.8.9 da.
The10thDoctor Hectopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 3.886 Çözümler 18 Yer TARDIS Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 NH.QFLEY.004 Intel Core I5-12500H Kingston DDR4 3200 MHz 16 GB RAM RTX 3050Ti Samsung 512 GB M.2 SSD Cinsiyet Erkek Meslek Time Lord 10 Haziran 2021 #28 Assecreed dedi: Ben test için oynuyorum. Hem enderman öldürme kolay Genişletmek için tıkla... Garip o chunk ile ben yapamazdım. William Crusader dedi: Kılıç ile sağ tık yaparsan barış anlaşması yapıyor Enderman'ler. 1.8.9 da. Genişletmek için tıkla... Gerçekten mi?
Assecreed dedi: Ben test için oynuyorum. Hem enderman öldürme kolay Genişletmek için tıkla... Garip o chunk ile ben yapamazdım. William Crusader dedi: Kılıç ile sağ tık yaparsan barış anlaşması yapıyor Enderman'ler. 1.8.9 da. Genişletmek için tıkla... Gerçekten mi?
William Crusader Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 5.371 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 10 Haziran 2021 #29 The10thDoctor dedi: Garip o chunk ile ben yapamazdım. Gerçekten mi? Genişletmek için tıkla... Evet. Ben de çözemedim. Ama geri vurursan saldırıyor.
The10thDoctor dedi: Garip o chunk ile ben yapamazdım. Gerçekten mi? Genişletmek için tıkla... Evet. Ben de çözemedim. Ama geri vurursan saldırıyor.
The10thDoctor Hectopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 3.886 Çözümler 18 Yer TARDIS Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 NH.QFLEY.004 Intel Core I5-12500H Kingston DDR4 3200 MHz 16 GB RAM RTX 3050Ti Samsung 512 GB M.2 SSD Cinsiyet Erkek Meslek Time Lord 10 Haziran 2021 #30 William Crusader dedi: Evet. Ben de çözemedim. Ama geri vurursan saldırıyor. Genişletmek için tıkla... End portalına girince bu taktiği deneyeceğim sağ olun.
William Crusader dedi: Evet. Ben de çözemedim. Ama geri vurursan saldırıyor. Genişletmek için tıkla... End portalına girince bu taktiği deneyeceğim sağ olun.