G2020 Sisteme MSI R7 240 LP V1 Alınır Mı?

Yazıcıoğlu53

Kilopat
Sistemim şuanda şu durumda
Anakart : BIOSTAR H61MGG3
İşlemci: Pentium G2020
RAM: 6 GB
Ekran kartı: MSI R7 240 LP V1 2GB DDR3 128Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar bunu almayı düşünüyorum.
Her hangi bir darboğaz olur mu?
Oynayacağım oyunun sistem gereksinimleri bunlar :
  • İşletim Sistemi: Windows XP/Vista/7/8/10 64-bit
  • İşlemci (CPU): Intel Core i5-3330 (veya daha iyisi)
  • Bellek (RAM): 4 GB (veya daha fazlası)
  • Ekran kartı: GeForce GTX660 (2GB) / Radeon HD 7850 (2GB), DirectX 9.0

Son düzenleyen: Moderatör:
Kesinlikle R7 240 alma. Forumu takip etmediğini düşünüyorum çok konuşulan konular bunlar.

İşlemcinin içindeki dahili grafik arabirimi ile oyna fakat yine de o GPU yu alma. Memnun etmiyor.
Onun yerine Aliexpress'ten 2GB GTX750ti veya 2.El yurt içi RX460 veya GTX960 alınmalı.
Fakat işlemcin de yetersiz olduğu için yine istediğin performansı yakalayamayacaksın.

Elinizdeki bütçeyi tam olarak yazın, ne kadar zorlayabilirsiniz? En iyi sistemi dizelim.

Kesinlikle R7 240 alma. Forumu takip etmediğini düşünüyorum çok konuşulan konular bunlar.

İşlemcinin içindeki dahili grafik arabirimi ile oyna fakat yine de o GPU yu alma. Memnun etmiyor.
Onun yerine Aliexpress'ten 2GB GTX750ti veya 2.El yurt içi RX460 veya GTX960 alınmalı.
Fakat işlemcin de yetersiz olduğu için yine istediğin performansı yakalayamayacaksın.

Elinizdeki bütçeyi tam olarak yazın, ne kadar zorlayabilirsiniz? En iyi sistemi dizelim.
şuan sadece sistemde ekran kartı eksik
2.el almayı düşünüyorum sadece ekran kartım eksik 300-500 arası

Monitör 900p ve aşağısındaysa olur, 1080p ise yine olur ama GPU odaklı oyunlarda nazaran daha az etkiler. Sonuçta darboğaz olur fakat ileride işlemciyi i5-2400 falan yaparsın 150-200TL arası bir şey CPU odaklı oyunlarda bile darboğaz yapmaz artık rahatlıkla 1600x900'de bile kullanırsın.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı