3 391039 Hectopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 1.285 Makaleler 1 Çözümler 2 7 Ocak 2021 #11 İşletim Sistemi: Windows 7, 8, 10 64-Bit İşlemci: Intel Core i3-4150 / AMD A8-7650K veya eşdeğeri Bellek: 4 GB RAM Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GT 730 / AMD Radeon R5 240 Depolama: 8 GB kullanılabilir alan DirectX: Sürüm 11 Yetmeyeceğini düşünüyorum.
İşletim Sistemi: Windows 7, 8, 10 64-Bit İşlemci: Intel Core i3-4150 / AMD A8-7650K veya eşdeğeri Bellek: 4 GB RAM Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GT 730 / AMD Radeon R5 240 Depolama: 8 GB kullanılabilir alan DirectX: Sürüm 11 Yetmeyeceğini düşünüyorum.
Zampiri Picopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 173 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2021 #12 Tarrad1um dedi: 30 FPS üstü? Oynatmaması gerekiyor. Bu sistem ile imkanı yok? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buyrun, ikinci kaynak.
Tarrad1um dedi: 30 FPS üstü? Oynatmaması gerekiyor. Bu sistem ile imkanı yok? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buyrun, ikinci kaynak.
Tarrad1um Hectopat Katılım 28 Temmuz 2020 Mesajlar 327 Çözümler 5 7 Ocak 2021 #13 Zampiri dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buyurun, ikinci kaynak. Genişletmek için tıkla... Bakın ciddi iseniz indireceğim entegre grafik nedir ayrıca?
Zampiri dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buyurun, ikinci kaynak. Genişletmek için tıkla... Bakın ciddi iseniz indireceğim entegre grafik nedir ayrıca?
Zampiri Picopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 173 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2021 #14 Tarrad1um dedi: Bakın ciddi iseniz indireceğim entegre grafik nedir ayrıca? Genişletmek için tıkla... İşlemcinizin içindeki grafik birimi.Zannımca HD 3400'den daha iyi.
Tarrad1um dedi: Bakın ciddi iseniz indireceğim entegre grafik nedir ayrıca? Genişletmek için tıkla... İşlemcinizin içindeki grafik birimi.Zannımca HD 3400'den daha iyi.
Tarrad1um Hectopat Katılım 28 Temmuz 2020 Mesajlar 327 Çözümler 5 7 Ocak 2021 #15 Zampiri dedi: İşlemcinizin içindeki grafik birimi. Zannımca HD 3400'den daha iyi. Genişletmek için tıkla... Ekran karıtınımı çıkartayım .
Zampiri dedi: İşlemcinizin içindeki grafik birimi. Zannımca HD 3400'den daha iyi. Genişletmek için tıkla... Ekran karıtınımı çıkartayım .
Whister Hectopat Katılım 16 Eylül 2020 Mesajlar 446 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2021 #16 Arkadaşın attığı şekilde açar. Bende youtube'da görmüştüm.
Tarrad1um Hectopat Katılım 28 Temmuz 2020 Mesajlar 327 Çözümler 5 7 Ocak 2021 #17 Whister dedi: Arkadaşın attığı şekilde açar. Bende YouTube'da görmüştüm. Genişletmek için tıkla... Ekran kartımımı çıkartmam gerekiyor kısaca?
Whister dedi: Arkadaşın attığı şekilde açar. Bende YouTube'da görmüştüm. Genişletmek için tıkla... Ekran kartımımı çıkartmam gerekiyor kısaca?
Whister Hectopat Katılım 16 Eylül 2020 Mesajlar 446 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2021 #18 Tarrad1um dedi: Ekran kartımımı çıkartmam gerekiyor kısaca? Genişletmek için tıkla... Hayır. Videolara bir göz at tam ne yapılıyor bilmiyorum ama ekran kartını çıkarmak mantıklı bir yol değil.
Tarrad1um dedi: Ekran kartımımı çıkartmam gerekiyor kısaca? Genişletmek için tıkla... Hayır. Videolara bir göz at tam ne yapılıyor bilmiyorum ama ekran kartını çıkarmak mantıklı bir yol değil.
Zampiri Picopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 173 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2021 #19 Yeni bir ekran kartı alabilirsiniz. Örneğin GTX 750 ve RAM'i 8GB'a yükseltirseniz Valorant'ı oynarsınız.
Yeni bir ekran kartı alabilirsiniz. Örneğin GTX 750 ve RAM'i 8GB'a yükseltirseniz Valorant'ı oynarsınız.
Tarrad1um Hectopat Katılım 28 Temmuz 2020 Mesajlar 327 Çözümler 5 7 Ocak 2021 #20 Whister dedi: Hayır. videolara bir göz at tam ne yapılıyor bilmiyorum ama ekran kartını çıkarmak mantıklı bir yol değil. Genişletmek için tıkla... Sadece minimum ayarlara çekiyor videolarda?
Whister dedi: Hayır. videolara bir göz at tam ne yapılıyor bilmiyorum ama ekran kartını çıkarmak mantıklı bir yol değil. Genişletmek için tıkla... Sadece minimum ayarlara çekiyor videolarda?