Değişim vakti gelmiş gibi. Ben sosyalde G200 203 falan çift tıklama sorunuyla alakalı çok konuya şahit oldum, içini aç sök o tıklama kısmındaki anahtara bişiy uydur derdim ama çok ince iş. Vadesi doldu sayıyorum ben sizinkinin.Logitech G203 kullanıyorum bir süredir ama bayağıdır iki kez işlem yapıyor. Yani sağ tıklıyorum, iki kez tıklıyor; basılı tutuyorum, 2 kez tıklıyor. Ne yapmalıyım?
Çok gariptir ki bende Kaspersky yüklüydü ve mouse'de sorunlarım vardı tıklama, tıklamama vs. Bilgisayarı formatladım Kaspersky'ı tekrar yüklemedim o gün bugündür olmuyor. Sende olabilir mi?Logitech G203 kullanıyorum bir süredir ama bayağıdır iki kez işlem yapıyor. Yani sağ tıklıyorum, iki kez tıklıyor; basılı tutuyorum, 2 kez tıklıyor. Ne yapmalıyım?
Bende indirdim ama sonra sildim bir başka cihaza takayım sonra denerim.Çok gariptir ki bende Kaspersky yüklüydü ve mouse'de sorunlarım vardı tıklama, tıklamama vs. Bilgisayarı formatladım Kaspersky'ı tekrar yüklemedim o gün bugündür olmuyor. Sende olabilir mi
Şundan 2 tane alıp değiştirebilir ya da elektronikçiye değiştirtebilirsin.
![]()
D2FC-F-7N Mini Micro Switch Micro Switch Motorobit - Motorobit.com
D2FC-F-7N Mini Micro Switch Micro Switch D2FC-F-7N Mini Micro Switch Limit switch, çeşitli uygulamalarda kullanılabilir; CNC makinelerinde bir uç durdurucudan, küçük bir dolaşım robotunda bir darbe algılayıcısına kadar çok yönlüdürler. Anlık anahtar gibi çalışır ve normalde açık ve normalde kapalı kwww.motorobit.com
Tek sıkıntı şu ki bir kere sökünce skatezi eskisi gibi kalmıyor. Onun için skatez de alman lazım.
Onlar çok uzun iş birazda sıkıntılı gibi geliyor bana o yüzden daha garantisi tam dolmadı götürsem ilgilenirlermi?Değişim vakti gelmiş gibi. Ben sosyalde G200 203 falan çift tıklama sorunuyla alakalı çok konuya şahit oldum, içini aç sök o tıklama kısmındaki anahtara bişiy uydur derdim ama çok ince iş. Vadesi doldu sayıyorum ben sizinkinin.![]()
İlgilenmek ne kelime, daha iyisini bile gönderir Logitech. Gümrük ödemesi çıkabilir ama garanti devam ediyor ve sorun kesin ise direkt garantiye gönderin.Onlar çok uzun iş birazda sıkıntılı gibi geliyor bana o yüzden daha garantisi tam dolmadı götürsem ilgilenirler mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.