G203 çift tıklama yapıyor

cinarer1

Hectopat
Logitech G203 kullanıyorum bir süredir ama bayağıdır iki kez işlem yapıyor. Yani sağ tıklıyorum, iki kez tıklıyor; basılı tutuyorum, 2 kez tıklıyor. Ne yapmalıyım?

Logitech G203 kullanıyorum bir süredir ama bayağıdır iki kez işlem yapıyor. Yani sağ tıklıyorum, iki kez tıklıyor; basılı tutuyorum, 2 kez tıklıyor. Ne yapmalıyım?
Değişim vakti gelmiş gibi. Ben sosyalde G200 203 falan çift tıklama sorunuyla alakalı çok konuya şahit oldum, içini aç sök o tıklama kısmındaki anahtara bişiy uydur derdim ama çok ince iş. Vadesi doldu sayıyorum ben sizinkinin. :)

Çok gariptir ki bende Kaspersky yüklüydü ve mouse'de sorunlarım vardı tıklama, tıklamama vs. Bilgisayarı formatladım Kaspersky'ı tekrar yüklemedim o gün bugündür olmuyor. Sende olabilir mi?

Şundan 2 tane alıp değiştirebilir ya da elektronikçiye değiştirtebilirsin.

Tek sıkıntı şu ki bir kere sökünce skatezi eskisi gibi kalmıyor. Onun için skatez de alman lazım.

Şundan 2 tane alıp değiştirebilir ya da elektronikçiye değiştirtebilirsin.

Tek sıkıntı şu ki bir kere sökünce skatezi eskisi gibi kalmıyor. Onun için skatez de alman lazım.
Değişim vakti gelmiş gibi. Ben sosyalde G200 203 falan çift tıklama sorunuyla alakalı çok konuya şahit oldum, içini aç sök o tıklama kısmındaki anahtara bişiy uydur derdim ama çok ince iş. Vadesi doldu sayıyorum ben sizinkinin. :)
Onlar çok uzun iş birazda sıkıntılı gibi geliyor bana o yüzden daha garantisi tam dolmadı götürsem ilgilenirlermi?

Onlar çok uzun iş birazda sıkıntılı gibi geliyor bana o yüzden daha garantisi tam dolmadı götürsem ilgilenirler mi?
İlgilenmek ne kelime, daha iyisini bile gönderir Logitech. Gümrük ödemesi çıkabilir ama garanti devam ediyor ve sorun kesin ise direkt garantiye gönderin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı