WmWAr39 Hectopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 841 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 12. Nesil işlemci 500 gb crucial nvme ssd 8 gb ddr4 ram Excalibur g770. Exper 18.5 inç monitör. Piranha x7 mouse. Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2024 #11 BeratKzmz dedi: Hocam iyi bir fikir gibi gelmedi pek. Genişletmek için tıkla... Alkol güzel bir temizleyicidir. Hızlı uçar. Ve kolonyada alkoldür.
BeratKzmz dedi: Hocam iyi bir fikir gibi gelmedi pek. Genişletmek için tıkla... Alkol güzel bir temizleyicidir. Hızlı uçar. Ve kolonyada alkoldür.
AhmetDmrc Hectopat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 486 Çözümler 2 30 Ekim 2024 #12 k.murat53 dedi: Soğukkanlılığınız hayran bıraktı hocam Genişletmek için tıkla... Ben su dökülmüş haliyle de kullandım iki saat üşendim kurulamaya Zaten hemen kurulamış sorunda olmamış ne olacak ki.
k.murat53 dedi: Soğukkanlılığınız hayran bıraktı hocam Genişletmek için tıkla... Ben su dökülmüş haliyle de kullandım iki saat üşendim kurulamaya Zaten hemen kurulamış sorunda olmamış ne olacak ki.