Selamlar. 150 TL bütçem var. Başlıktaki ürünlerin MediaMarkt'a indirimli buldum fakat hangisi iyidir bilmiyorum. Bu bütçeye bunlardan daha iyi veya daha uygun fiyata iş görür bir marka model varsa tavsiyenizi rica ediyorum.
Tam 4 senedir G300S kullanıyorum. Tuttuğun sal sol tarafı az aşındı ama fark edilecek bir şey değil. Elde gezen bir malzeme sonuçta. Alttaki padleri çizmeden mausepad de kullanırsan ömürlük mause.
Benim kullandığım mouse Everest sgm-x7. 2017'de almıştım şuan sol tuş çift tıklıyor. El büyüklüğü konusunda elim baya büyük diyebilirim. Katar pro ve g203 küçük orta eller için uygun olduğu konusunda pek çok şey okudum duydum. Bana büyük el için gaming mouse önerisi yapabilir misiniz ? 150 tl bütçem var ama siz bunun sensörü vb. iyi derseniz +20tl felen daha gözden çıkartabilirim.
Benim kullandığım mouse Everest sgm-x7. 2017'de almıştım şu an sol tuş çift tıklıyor. El büyüklüğü konusunda elim bayağı büyük diyebilirim. Katar Pro ve G203 küçük orta eller için uygun olduğu konusunda pek çok şey okudum duydum. Bana büyük el için Gaming mouse önerisi yapabilir misiniz? 150 TL bütçem var ama siz bunun sensörü vb. iyi derseniz +20TL felen daha gözden çıkartabilirim.